Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Total laminektomi ameliyatı olanların oranı nedir?

Berrin11

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba hepinize geçmiş olsun. Sayın @OturanBoğa yıllardır sizi ve arkadaşları okuyorum. Bu siteyi kurduğunuz için kendimi yalniz hissettirmediginiz icin binlerce teşekkürümu iletmeyi borç bilirim.

Benim 99 depreminden 1 ay once yüzüstü 2-3 dakika nefes alamaz şekilde ve 99 depreminde kizim kucagimdayken sirt ustu dusmelerim sonucu ameliyat geçirdim. Ameliyatım L3-L4 ve L4-L5 disk herni (spinal stenoz ) ve L3-L4 total Laminektomi olarak yazılıydi.

Oncesinde Kaç Dr a gittiysem 3 ameliyat birden olacağını ve hayatımın bir daha asla eskisi gibi olmayacağını bir daha cocuk sahibi olmamam gerektigini de söyledi. Haytim bir daha eskisi gibi Olmadı da. İlk 2 yılın 1,5 yılı yatakta geçti. Sonraki yıllarda da Bazen 3-4 gun bazen 9 ay acı ve ağrili yuruyemedigim oldu.Çeşitli defalar fizijtedavi için çeşitli hastanelerde yattım. 99 sonrası hiç çalışamadim.

20 yıl sonunda ptesi hastaneye 2 yıl engelli çalışip erken emekliliğimi almak amacıyla (bunu bilmeyi ve basvuruda cesareti sizlerden buldum)basvurdugumda bana fizik tedaviden %10 +%1+%1+%1 =13 verdiler.Beyin Cerrahına girdiğimde dayanamayıp ağladım. Çünkü diyabetimë ve komplikasyonlarına %30 almisken hayatıma acılarla geçirmemë sebep kaza ve Ameliyatıma %13 dalga geçer gibi küfür gibi geldi.

Beyin Cerrahi Dr : elinde ameliyat raporun yok! idrar kaçırma da beni ilgilendirmez deyip sekreterine FTR ile sakatlikta % oraninda hemfikirim seklinde rapor yazdirdi. (Ameliyat olali 18 yil olmus Raporu kaybetmiştim.ve hastane kapanmis.Dr emekli olmuş yok.) Ama ameliyat öncesi 99 ve ameliyat sonrası 2000,03, 10, 12,17 bulabildigim tüm lomber Mrlar ve EMG ler ile gittim. Total Laminektomi ameliyati oranı nedir? Yardım istiyorum :( Sinirlerim çok bozuldu :( İsin kötüsü saniyorum toplamda %39 da kalıyorum

Üst Alt