merhaba bu konu ile ilgili pekte fazla bir bilgim yok bilenlerin görüşlerini almak istedim
% kaç oranında rapor alabilirm
lomber lordoz hafif artmış
torakolomber aksta hafif skolyoz mevcut
th4-5 th6-7 th7-8 th8-9 th9-10 th10-11 dısk aralıkları hafıf daralmış gorunumde olup komşu eklem yuzlerınde spondılotık değişiklikler ve yer yer schmorl modul basıları ızlenmektedır
th5-6 dıskınde anterıror subaraknoıd mesafeyı kısmen daraltan bulgıng izlenmektedir
sıpınal kanal kalıbrasyonu yukarıda tarıflenen patolojılere sekonder lokal darlıklar gostermektedır th8-9 dısk mesafesı sağ faset eklemde artefaktıf görünüm izlenmektedir
kesıtler dahilinde servıkal lordozun da artmış olduğu izlenmektedır
sol kalça total protez ameliyatı ve polio sekeli 3 cm kısalık
çift yonlü sherman kifoz ameliyatı oldum
refuguler orta derecede akciğer hastalıgı ve kifoz ameliyatına bağlı olarak akciğerde daralma mevcuttur. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
[FONT=helvetica]
[/FONT]
% kaç oranında rapor alabilirm
lomber lordoz hafif artmış
torakolomber aksta hafif skolyoz mevcut
th4-5 th6-7 th7-8 th8-9 th9-10 th10-11 dısk aralıkları hafıf daralmış gorunumde olup komşu eklem yuzlerınde spondılotık değişiklikler ve yer yer schmorl modul basıları ızlenmektedır
th5-6 dıskınde anterıror subaraknoıd mesafeyı kısmen daraltan bulgıng izlenmektedir
sıpınal kanal kalıbrasyonu yukarıda tarıflenen patolojılere sekonder lokal darlıklar gostermektedır th8-9 dısk mesafesı sağ faset eklemde artefaktıf görünüm izlenmektedir
kesıtler dahilinde servıkal lordozun da artmış olduğu izlenmektedır
sol kalça total protez ameliyatı ve polio sekeli 3 cm kısalık
çift yonlü sherman kifoz ameliyatı oldum
refuguler orta derecede akciğer hastalıgı ve kifoz ameliyatına bağlı olarak akciğerde daralma mevcuttur. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
[FONT=helvetica]
[/FONT]