Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tourette ve distoni ile emeklilik için yeterli tanıyı alabilir miyim?

mehmetxx12

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar iyi gunler 25 yaşındayım 15 yıldır tourette ve distoni hastasıyım bundan kaynaklı dbs beyin pili amilyati geçirdim bu hastalıktan dolayı psikiyatri gecmisimde çok fazla en son konulan ve uzun süredir takip edilen tanım depresif nöbet ayrıca ablasyon ve varikosel ameliyatı geçirdim hastalıklarımdan dolayı kendi ihtiyaclarimi bile çok zor karşılıyorum bir kaç gün içinde sağlık kuruluna giricem sizce kaç oranda rapor alırım malulen emekli olmak istiyorum sizce olabilir miyim lütfen cevaplarsanız sevinirim tesekkurler

Merhaba bende hem tourette liyim yıllardır. Sonradan da okb Tedaviyle düzelmeyen. MALULİYET sonucum red geldi bilgin olsun. Tourette den zor düzelmeyen başka tanı almalısın

@samedo99, tourette için kaç oran aldın ve bende ayrıca distoni ve pskiyatrik tanılar var ve ayrıca tourette ve distoni için beyin pili amilyati oldm farklılık gosterebilir

Üst Alt