Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Toyota Avensis hakkında tavsiyelerinizi ve fiyat bilgisini yazabilir misiniz?

umut472

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.Ben toyota Avensis almayı düşünüyorum.Bu aracı önerir misiniz?Eğer aracı kullanıyorsanız memnun musunuz? Teknik özellikleri hakkında bilgi alabilir miyim?Bu arada 1.6 dizel otomatik bir araç almayı düşünüyorum. Bir de bu aracın ötv indirimli fiyatı hakkında bilginiz var mı?Bu araç dışında Önerebileceğiniz başka bir araç varmı?Limitim en fazla 120.000 tl yi zorlayabilirim. Teşekkür ederim.

Ötv İndirimden sonra ki bütçen mi 120 bin ?

O zaman audi a3 sedana bakabilirsin hemde full paketine sana o fiyata gelir.

umut472

Dediğim gibi aracın satışı yok. D segmenti bir araç bakıyorsanız, bütçenize en uygun ve en donanımlı araç Suberb'dir. Sanırım bu yıl kasa değiştirecek ama yinede görünüm olarak güncelliğini kaybetmedi.

Bio A3 Sedanını en baz modeli 258 binden başlıyor ,siz en fulunu alır demişsiniz nasıl olacak ? benmi yanlış yere bakıyorum? StratoS suberb in en dolu paketini alamıyoruz orta paketini de arkadaş 120 bin gibi fiyat belirlemiş o fiyata inermi araba bilemedim ? kampanyalı ötv indirimli fiyatı 175 binle 180 bin arası bize %35 ötv indirimi kalıyor desek 120 binlere gelirmi acep

Mehmetyilmaz

Kabaca 120.000 bin için 162.500 TL lerde olması lazım. Geçtiğimiz yıl araç alımı için pazarlık yaptığımda %5 indirim almıştım. Bu şekilde bir indirim alınırsa, 165 lere gelir oda 121.000 TL civarı yapar...

StratoS haklısın bencede biraz pazarlık sonucu dediğin fiyata gelir bende araba bakıyorum ve benimde bütçem 120 binlerde martın başında hakkım doluyor ve yeni araç almaya bakıcam bunde suv var ve önceliğim suv tipi araçlar yenşi çıkacak citroen c5 aircrossu bekliyorum bakalım fiyat ne olacak.

Internetten bakmayin abi şu fiyatlara bayide çalışıyor arkadaşım liste fiyatina bakmayin evet 120 civarina düşer

Mehmetyilmaz

Ben 3 ay önce Yeni Tuscon Dizel otomatik 4X2 aldım. Tüketimi, konforu ve genişliğinden çok memnunum. Tavsiye ederim. (İstediğim ek donanımlarla 123.000 TL ye geldi.)

Aircross ile ilgili C+ segmentte konumlandırılacağını ve 3008 ile 5008 arasında fiyatlandırılacağını duydum. Buda engelli limiti sebebiyle ancak boş hali alınabilir gibi gözüküyor.

@StratoS tucsonla bende çok ilgileniyorum şimdiki aracım ix35 olması sebebiyle ,peki sen alırken araçlar bukadar pahalımıydı , yada senin aldığın araç yine aynı fiyatlardamı dolaşıyor? (gerçi mart ayına daha var fiyat artar gibi geliyor bana)

@Bio evet haklısın internetten fiyat biraz fazla oluyor ama yinede bana bizim istediğimiz fiyatlara gelmez gibi geldi ,ama zamanı gelince audiyede bakıcam

@umut472 sen baktınmı audiye çünkü arkadaşların dediğine göre henüz senin istediğin araç yok yada yeni kasası geleceği için beklemede ,başka araçlar bakabildinmi?

Herkes için en güzeli hayırlısı olur inşAllah

Mehmetyilmaz

Ufuk ufak attırdılar. Şimdi, vergi indirimi ile 130.000 lere geliyor, geçen gün birisi paylaşmıştı. Seçimlere kadar artarsa tek tük artar ama seçimlerden sonrası belirsiz.

Bana göre engelli için en önemli konular boyut ve konfor. Bu çerçevede araç bakmanızı öneririm.

Hocam sağa sola internet çöplüğüne bakmayın bayilere telefon edin
cazip araba var diye sorun.
Buradan ne bekliyorsunuz ?

Serkan555

zaten zamanı gelince öyle yapıcaz öncedende araba alırken bayileri aradık yada dolaştık,fakat daha 2 aya yakın zaman olduğu için bayi net fiyat veremiyor mart ayında ne olur bilemem diyor size mahçup oluruz diyor,heralde bende biliyorum önce bayileri arayıp teklif almayı bu 3 üncü aracım bu konuda baya bi tecrübe sahibiyim ,ama zaman olduğundan arkadaşlarla iştişare edip bilgi paylaşımında bulunuyoruz

Üst Alt