Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Toyota yeni auris hakkında düşünceleriniz nelerdir?

düz vites . otomatik degil yani.. Al arkadaş zarar etmesin tek eksigi içi dar dıştan çok heybetli içten dar..

ben m/m vitesini test ettim hoşuma gitti vites geçişleri yumuşak sonuçta Toyota sağlam araç kolay kolay masraf çıkartmaz usta yüzü görmezsin. yeni corollaya gücü yetmiyenlerin büyük oranı auris e yöneliyor çokta güzel tutuldu piyasada.

tşkler arkadaşlar benım beyendiğim toyota yeni auris 1.4 turbo otomotik viteslı

auris te otomatik vites yok düz ve multidiriver(m/m) var senin alacağında m/m tidir geriye kaçırır ama yavaş yavaş bilgin olsun.

tşkler arkadaş peki yeni golf 1.6 tdı otomotik dsg yada yeni auris hangisini tercih edersın

ben Toyota nın her modelini gözüm kapalı alırım. vw gelirsek çok pahalı doguş grubu çok istiyor tabı bu zevk meselesi tercih alıcının ama kia ceed de çok güzel araç içine bindim hoşuma gitti tam 1.6 tam otomatik dizel tercih senin.

tşkler arkadaş auris 1.4 dizel yakıtta ekonomi bence onun için auris düşünüyorum bilmem artık hayırlısı olsun

evet yakıt konusunda çok güzel. arabayı geri kaçırma derdin yoksa sıkıntıda çekeceğini zannetmiyorum senin için şimdiden hayırlı olsun.

yokuş kalkış desteği var diyorlar ama çok ta hissetmiyorsun 2 saniye falan aracı yokuş yukarı test ettiğim için biliyorum. ama bir yerden sonra alışıyorsun.

çok yokuş olduğunda el frenı kullanırız o zaman 1.4 dizel turbo yakıt yönden bence çok ekonomi

auris motor ve özellik bakımından iyi arabadır, tipi benim hoşuma gitmiyor, zevk meselesi tabi, görüntü olarak hoşunuza gidiyorsa güzel tercih..

auriste yokuş destek sistemi var, 3 saniye boyunca aracı tutar

[SIZE=3][FONT=Arial]Peugeot 308 1.6 e-HDi Active, bu aracı tavsiye ederim; performans, yakıt tüketimi ve donanım da hepsinin önünde, ayrıca toyota dan 3 bin lira daha ucuz[/FONT][/SIZE]

Dsg ve mmt den uzak durun.. otomatik vitesleri beşpara etmez.. Araştırın göreceksiniz..

ben 2007 den bu yana toyota Corolla mmt kullanıyorum. bence sorun yok... abartılı yorumlar yaparak kişileri seçeneklerinden uzaklaştırmanızı doğru bulmuyorum.

japonların otomatik vitesleri sağlamdır, kalitelidir. dsg biraz problemli. konforludur ama risklidir ve arıza çıkarırsa çok masraflıdır.

her araba belirlı bir zamandan sonra arıza verır sonuçta kul yapısı uçak bile arıza verıyor

loks;

peugeot dünyanın en problemli araçları sıralamasında her yıl ilk beşi hiç bırakmıyor diğer bahsettiğiniz markada dünyanın en problemsiz araçlarını üreten dünyanın bir numaralı otomobil devi Toyota yorum sizin??

Soner Üzmez;

Bu sıralamayı kim yapıyor? Bir önyargıdır tutturmuş gidiyorsunuz. Peugeot un en problemli aracı 307 dir ve ben 5 yıldır 307 kullanıyorum, buna rağmen önerebiliyorsam vardır bir sebebi. forumlarda 308 kullanıcılarının yorumlarını oku bakalım kaç tane şikayet göreceksin. şuanda C sınıfında her yönüyle bir numara 308 dir. Dünyanın en problemsiz aracı dediğiniz toyotanın kaç bin aracı geri çağırdığından, Türkiye de devam eden davalardan haberiniz yok galiba. Toyotaya kötü demiyorum ama gerçek bu, her marka da olabiliyor böyle. Önyargılarınızdan kurtulun artık..

benim mmt'li ikinci aracım. üçüncüyü de mmt alabilirim. kullanımı ve ekonomisi tam otomatiklere göre bence daha iyi.

Üst Alt