Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trabzon / Bu da Engelli Plakalı Kaldırım İşgalcisi!

akrep_61

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Canım Türkiye Gerçekleri, Beni Benimgibi Olan Bile Anlamıyor. Bur araç bir kaçgündür sahilde bu şekilde park yapıyor. Bu Kaldırımda Normal Plakalı Araçlara Alışmıştımda Bu Biraz Tuaf Geldi Bana. ve ben bu benzeri ukala kişiler yüzünden kaldırımdan değilde emniyet şeritinden asvaltın kenarından gitmek zorunda kalıyorum...
61 LF 391

Sen aslında kendin cevabı vermişsin.
Bize heryer trabzon diye :D

O araç engelli plakalı değil ki. sadece engelli plaka süsü verilmiş. Gerçek engelli plakası yazısı daha küçük ve engelli işareti daha büyük olur. Şikayet edin suç işliyor.

mami aynen 'Bize Her Yer TRABZON' ;)) Ama kimsenin hakkını gasp etmeden.;)
Sakura; Plakalarda o amlemin olma zorunluğu kaldırıldı. bu vatandaş sadece hapten kaldırmamış okadar...
bu araç bir sefer değil bir kaçgündür burayı böyle kapattığı için bu resmi paylaştım. bir seferliği anlarım ama herseferinde böyle oldunmu olmuyor işte...

Arkadaş bu resmi direk Trabzon trafik şubesine gönder araç sahibine Trabzon'u bizzat gösterirler. :)

155

Direkt olarak 155 i ara, araca ceza yazarlar(2 kat), çekiciyle de çekerler, adam bak ertesi gün bırakıyor mu.

Balık Baştan Kokar. Değerli Devlet Büyüklerimiz Zamanında ruhsat verirken malesef yiyecekleri rüşveti hesaplamış ve otopark denen olay uzaylı olarak kalmıştır evet o aracın malum yere çekmesi bencede normal değil lakin vurgulamak isterim bu kadar boşlukta bu devede kulak misali bende bir bize heryer TRABZON'lu olarak tasvip etmedim. Şunuda belirteyim oturduğum evde aracımı çekmeye benimde park yerim yok malesef kaldırıma çekiyorum. Yani olaya objektif bakalım şikayet yerine gerekli yerlere imza ve adres belirten çözüm dilekçesi versek bence daha makbule geçer. Sakın Aklınızdan Geçmesin Araç Benim Değil :))

heyy relax çok ''karizma'' gözüküyorsun :)) resim yeşil yalı kuran kursunun önü aracıda tanıyorum sahibi engelli değil bir engelli vatan daş üzerine alınmış arkası pilaj adam sahilde kamp yapıyor yani sıkıntı yok çarşı rahat

deli yürek sıkıntı yokmu varmı çarşı rahatmı karışırmı ohiç belli olmaz bir bakmışsın çarşı karışmış. bunun süreninnin engelli olmadığı her halinden belli zaten onu bizde az çok anlıyoruz.. böyle angutların yüzünden hayat bir okadar daha zorlaşıyor... Hep sabır hep sabır ama birgün butür pozisyonlar yüzünden bu çarşı çok pis karışacak durumda bunu gösteriyor. ben gereken yere konuyla ilgili yazıyı yazdım gereğini yaparsalar sıkıntı yok ama yapmazlarsa ozaman iş başa düşer çarşıda huzur kaçar...

akrep 61 yazını okurken gerildim inanki bu kadar agrasif olma en fazla yiyeceği 79 lira ceza
Deliyürek gibi rahat ol doğru diyor sıkıntı yok çarşı rahat ver coşkuyu bayburt yıkıldı geliyor

Kaldırımlar da sorun yaşayan kimler ? TEKERLEKLİ SANDALYELİ Engelliler. Bu araç sahibi sandalyeli değil.Sandalyeli olsa böyle park ettikten sonra araçtan inemezdi.
Kimse alınmasın ama bu tekerlekli sandalyeli olmayan yada birinci dereceden bir sandalyeli engellisi olan birinin yapmayacağı bir davranış.Aslında bu plaka işaretlerini sandalyeli engelliler dışında diğer engellilere vermemeliler.

relaxx nekadar rahat oluyorsan nekadar güzellikle bu konuları aşmayı deniyorsan olayın dahada üzerine geldiğini görüyorsun. ben kim senin para cezasıda yemesi taraftarı değil. ama işte dediğim gibi hep sabır hep sabır diyoruz.. ben kaldırımın başından nerdeyse sonuna gelmişken tekrar kaldırım kapalı diye geri döndünmü sıkıntı oluyor işte rahat olamıyor insan ben böyle sizi bilmem...

naser; aslında engelli adına alınan aracı başkası kullanıyorsa engelli yanında olmalı kendi keyfine göre o aracı kullanmamalı. şimdi adam almış egelli birinin üzerine aracı engelli belkide hiç binmemiş o araca...

Akrep61 Tekerlekli sandalyeye mahkum değilim allah olanlara yardım etsin şunu belirteyim ben 4 sene tekerlekli sandalye sürdüm içine bindiğimde benden bir parça gibi olurdu 2 bazen 3 merdiveni ön kaldırarak inerdim. diyeceksin bunu herkes yapabilirmi yapamaz lakin artık kendini geliştirmen lazım kas yapamıyorsan beyin yap senin yerinde olsam bu resmi bu siteye bilgisayara vs. yükleyeceğim zamanı hiç boşa harcamaz resmi bir dilekçeyle beraber trabzon trafik bölge müdürlüğüne ve valiliğe bir dilekçeyle postalardım sonucuda burada paylaşırdım. Ben trabzon merkezde çok ektifim tabiri caizse her delikten çıkarım bu şekilde olduğum halde sorunlarla bende karşılaşıyorum bazen otopark oluyor kavga derecesine geliyor bazen yol verme kavgası bazen tacizler insan hep güzel şeylerle karşılaşmıyor. oturup ağlamakta para etmiyor senin yaptığın uyuşukluk basit bir olayı nereye getirdin çözümü ve adresleri belli. sirkü lisan ettiysem affola

bak relax arkadaşım ben bu resmi burda, butür resimler paylaşıldığı için paylaştım. sana şunu söyleyeyim ben olayın sabır kısmındayım ama yukarda belirttiğim gibi bir gün sabrım taşar ve taşacak İnsan Herzaman Güzel Düşünen Bir Ruh Haliyle Olmuyor. ozaman işte ne olur nasıl olur onuda ozaman görürüz. ben bu araç sahibini ordada bulur buldurur gerekeni kendine söylerdim benim açımdan sıkıntı yok. bu resmin çekildiği yer benim yaşadığım yer aracı tarım falan filan diyen arkadaş benide tanır heralde. benim onu bunu şikayet etmek gibi bir hobimde yok. o araç ve diğerlerini orda zaten görmesi gerekenler görüyor. ben Bu sorunla ilgili makama bir yazı yazmışım ve cevabını ve yapılacak uygulamıyı bekliyorum, eğer değişen bişey olmazsa ben kendim değiştirim ozaman başka yapacak biey yok. neyse benim amacım sadece burda engelli insanlarında nekadar engel olduğunu göstermekti...

akrep_61
arkadaşım resmi yayınlamayla çok iyi etmişsin. duyarlılığın için teşekkür ederim. hatta daha fazla resim yayınlayarak duyarlılığı arttırmak gerekir. ben devamlı trafikteyim ve nelerle karşılaşıyorum. istanbul trafiğinde öyleleri var ki inan, adama cinayet işlettirirler. zaten oruç bir yandan sıcaklar bir yandan maganda bir yandan acemisi diğer yandan adamda ne sabır kalıyor, ne derman.

Ben sabır kısmını çoktan aştım benim sürekli kullandığım kaldırımları oradaki kaldırım işgallerini hemen 153 ararım araçları anında çektiririm.Evimden uzakta da olsa şikayetimi yaparım bazen koyuyorlar ama beni uzaktan görünce o araç öyle çabuk kaldırılıyor ki inanamazsın.Kaldırımları işgal eden dükkanları önce uyarıyorum sonra fotoğraflarını çekip direk belediye zabıta müdürlüğüne dilekçe ile Müraacat ediyorum.İstemez iseniz yolların size uygun olmasını daha çoook beklersiniz.

akrep_61 helal olsun sana hak aramak için elinden geleni yapıyorsun yapmayada devam et bazı engelli arkadaşlar bana ne bana dokunmayan bin yıl yaşasın misali umursamıyorlar ne zaman başlarına birşey geldimi feryat ediyorlar elinden gelen mercilere şikayet etki birdaha park etmesin sırf onun için demiyorum eğer bende hata yapıyorsam benide şikayet et sevgiler selamlar

Evet Arkadaşlar. Dün Karayollarından Gelen Ekip Konuyla İlgili İncelemesini Benimle Beraraber Yaptı Bayramdan Sonra Artık Oraya Araç Çıkamayacak araç çıkışı olan yer kapatılacak. Kaldırım Giriş Çıkışları Daha Uygun Hale Getirilecek. Ömrümde ilkkez Bir Dilekçe Yazdım Hemen cevap verip gelip konturol edeceklerini hiç düşünmemiştim...

öncelikle Tebrik ederim medeni cesaretinizden dolayı umarım kontrol gibi çabuk şekılde çözumu uygularlar darısı bizim buralara inş...

Üst Alt