Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trabzon-Fenerbahçe kupa finali.

Capricorn

Aktif Üye
Konular
75
Reaksiyonlar
12
fenerbahce-0-0-trabzonspor_b.jpg

Büyük maça saatler kaldı arkadaşlar, şöyle bi düşündümde bi tarafta 26 yıldır Türkiye kupasına hasret Fenerbahçe, diğer tarafta 26 yıldır Lig şampiyonluğuna hasret Trabzonspor. Ben bir Trabzonspor taraftarı olarak sevgili Fenerli arkadaşlarıma bir teklif sunuyorum. Verin Türkiye kupasını alın şampiyonluğu zira şampiyonluk işi son haftaya kalırsa Trabzon 1996 da ki o acı yenilginin intikam planlarını yapmaya başlayabilir.. Kupayı verin, plan yaptırmayın bize :D Tatlıya bağlayalım bu işi.. Nasıl olacak derseniz bu iş hemen anlatayım. :D Şimdi yarın tesadüf bu ya Lugano'nun anneannesi ölmüş olsun urugaya gitmek zorunda kalsın, Alex de Lugano'ya çok üzülmüş cenazede onun yanında olmak için onunla gitsin.:D Guiza'yı bi yere göndermeyin yarın 90 dakika oynasın sorun değil, :D Sonra o Dos Santos yarın yine tesadüf bu ya cırcır olsun. Bir de Blica'ya belediyeden teklif gelmiş Ankara-İstanbul otoyolunda kazı çalışmasına gitmiş olsun.. Siz bunları ayarlayın Şampiyonluk garanti ediliyor size..
Süper şike yapcaz.. :D:D
Üzmeyelim birbirimizi durup dururken ne geek var kardeş kardeş halledelim şu işi :D

ali cengiz değil akın cengiz:D

Cengizlik değil, tüm çabam kimse üzülmesin diye :D

Üzülenler zaten üzülüyoki? :D

valla kırmızı kar dahi yağsa 2 kupayıda alcaz ..kaçarı yok
Everest tepesinde karı toplar kırmızıya boyar Urfaya serperim lewo beni tanımıyorsun :D Valla bu Kupayı hani olurda yanlışlıkla almaya kalkarsanız son hafta lig maçında Blica'nın açtığı o çukura gömeriz sizi :D Bak teklifimi iyi düşünün yazık olmasın onca emeğe:D

capri seende biliyon tabi kupayı fener in alacağını ..böyle ayak oyunlarıyla yolumuza taş koymaya çabalıysun ama nafile bu çaba.:D

Alabilir, almaz diyemiyorum her zaman bir ihtimal vardır :D Amacım işi şansa bırakmamak:D

Capricorn öneri güzel mantıklı:D:D iki tarf için de mantıklı Türkiye kupası bizim lig kupası onların olsun:D:D Aykut un gol hala aklımda 96 yılındaki:D:D vermezlerse gömeriz sahaya onları kendi statlarında:D:D

umarım süper bir maç olur :) kupayı Trabzon alır son haftada da Feneri Bilicanın açtığı çukura gömerler Bursa Şampiyon olur inşallah :D:D 26 yıldır beklemişler bir 26 yıl daha beklesin Fener benim için hiç bir mahsuru yok :D:D

Oturanboğa'ya söylimde siteye titreşim butonu eklesin, rüya görenler var titretip kedilerine getirmek lazım :)

Gecelerin_Prensi; 6S'li misin ¿

capri bi fenerli olarak hodri meydan iddaya giriyorum senle...
fener yenerse sen elime düşcen trobzon yenerse ben snein eline düşcem :D

Evet bak levent çok doğru bi noktaya değindi yazık değil mi bana :D

senin elin için üzgün olsamda gönlüm şirine'nin kazanmasından yana akın:D

Maça 1 saat kaldı, lütfen 3 saat sonra buluşalım burda :D Kupayı buraya getirtecem sırf arada bakın hasret giderin diye.. :D

:mad::mad::mad::mad::mad::( beceriksiz adamlar
amatör takıma düşsün inşallah :(

Levent üzme kendini..
Daha gençsin..
Başka bahara diyelim..

kuyucak abi bana yazık banaaaaaaaaaaaa :D

Fenerbahçeli arkadaşlara önümüzdeki 50 yıl içinde bol şans dileriz.:D

2wghv1f.gif

Fener şöyle diyordu..

2jbv96q.jpg

Olmadı sanırım :D

Maçdan önce şöyle diyorduk..

jb6adl.jpg

http://i44.tinypic.com/jb6adl.jpg
biz dediğimizi yapanlardanız :)

Bir hasrettir Fenerin kupa sevdası..

2me0d5.jpg

Aldığımız son haberlere göre Aşkınız şu an Trabzon yollarında.. :D

Uzatmadan size hasret giderin diye kupayı getireceğimi söylemiştim..
Hadi buyrun biraz bakın, ellemek yok haa cısssss :D:D

Not : Maç sonu Aziz Yıldırımın açıklaması " Seneye Türkiye Kupasına katılmayacağız" :D:D
http://www.engelliler.biz/Galeri.aspx?g=206&pid=8&p=1

İkinci bir açıklaması var.
Gelecek sene fedarayon kupası dışındaki tüm kupaları alacağız.:D

ben demiştim Trabzon Fenere çakar diye bazıları benim için GS li demişlerdi :D:D halbuki geçen yıl yine Finalda İzmirde Feneri biz çimlere gömmüştük sanırım hangi takımlı olduğum belli oldu Bay_Cin :D:D:D bizim sloganımız var Bay_Cin, İkide Bir Deyil, Birde iki :D:D umarım rahat uyursunuz.. Tebrikler Trabzonspor :):) Fener bahçeliler üzülmesin daha önümüzde çok 28 yıllar var görünecek :D:D sahi burada varmı Feneri Turkiye Kupasını kaldırdığını gören? :D:D:D

trabzon u tebrik ediyorum..hakettiler..

kuyucak abim yaşım genç daha ..biraz daha bekleyebilirim kupa için :)

Tüm fenerasyonlulara geçmiş olsun,olur olur daha yaşınız genç :)

Kupa senin Trabzon
Yok üstüne bu sezon
Şampiyonsun Trabzon
Ha buna derler mutlu son. :)

İştee Bu Hakkımızla eze eze yendik ezik feneri 5 mayıs 1996 nın acısını 5 mayıs 2010 da parçalaya parçalaya çıkardık... KUPA GEYİKLERİNDEN BAZILARI::

Fenerbahçe'nin 1983'de aldığı kupa çok değerli, çünkü şu an ANTİKA...
-Fenerbahçe Türkiye Kupası'nın iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvuracak...
-Fenerbahçeli genç taraftarların en cok kullandıkları cümle nedir?
Bana Türkiye Kupası'nı anlatsana dede...
-Türkiye Kupası'nı kazandıklarını görmüş iki Fenerli yan yana gelince ne yapılır?
Aralarına girip dilek tutulur,fotoğraf çektirilir.
-Fenerbahçelilerin çoğu neden Türkiye Kupası'nın rengini gri olarak hatırlıyor?
Çünkü kupayı en son kazandıklarında televizyonlar siyah beyazdı...
-Fenerbahçelilerin bir kısmı Türkiye Kupası'na inanmıyor, neden?
Bazıları görmedikleri şeye inanmaz...
-Arşimet bugün yaşasaydı neyi bulamazdı?
Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kaldırma kuvvetini...
-Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kazanması en çok hangi kitapta geçer?
Rüya tabirleri kitabında...
-Fenerbahçe Türkiye Kupasını kazanırsa sonra ne yapar?
Playstation'ı kapatır ve yatar...:)))))))

Üst Alt