Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trabzon ve Gümüşhane'yi tercih edenler kimler?

Konular
16
Reaksiyonlar
0
Arakdaşlar bu iki ili tercih eden lise mezunu arkadaşlar lütfen yazabilir mi burdan en azından bir fikrimiz olur ufakta olsa.

ben trabzonluyum. tercih edebilirdim aslında ama trabzon engelliler için yaşanacak bir şehir değil. ha, şu da var. trabzonun kırsalı çıkarsa.. küçük yerde yaşarım diyorsanız belki. ama ben merkezde yaşayamayacağımı gördüm 3 hafta evvl.

gümüşhane hakk bişiy bilmiyorum..

cevdet kardeş ben trapzon yazdım hizmetli olarak puanım 89

Trabzon kamu hastahaneleri 3249 1. tercihim birde 6 kişi alan 3001 den yer vardı orasıda 5. tercihim

cevdet.ozcubukcu;

kardeş çok zor günler geçirdim özel sektorde 2010 normal kpssde 83 puan aldım yerleşemedim bu seer kaçırmak istemiyorum inşallah bu sefer olsun diye hep hizmetli yazdım sonuçta hepsi 657 ye tabii memur rabbim yardım etsin bazen gelmez diye umutsuzluğe kapılıyorum ama inşalllah gelir

lodos;

bende senin gibiyim kardeş kpss de 80 aldım atanamadım bu sefer en doğuyu bile yazdım işi sağlama almak istedim inşaallah atanırız.

taho;

kardes puanın kaç bende trabzon 3001 den yaptım

slckbgrshn;

83. 415. sıradayım sizin kaç

Üst Alt