Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trabzon'da yaşayan ihtiyaç sahibi bir engelli için tekerlekli sandalye temini..?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Trabzonda yasayan kas hastası bir kardesimizin tekerlekli sandalye ihtiyacını karsılamamız icin Trabzondaki engelliler derneginin tel no suna ihtiyacımız var arkadaslar. bu kardesimizin babası ne yazıkki hayatta degil ve yaslı anacıgı ile hayata tutunuyor. kendisi de gidemediği icin belki telefon ile halledebiliriz diye düsünüyorum.
bu konuda lütfen yardımcı olur musunuz .

bu verdiğin telefon sürekli mesgul calıyor.arızalı gibi....baska numarası yokmu acaba?

Akülü mü normal sandaye mi? Trabzon'da nerede yaşıyor bu aile?

normal manuel sandalye Bülent.(keske akülü verebilseler.gerci akülü araba ile ev icinde hareket etmek zor oluyor.cok sokaga cıkmayan biri icinde akülü araba cok ihtiyac olmuyor)Trabzon vakfıkebir de bir köyde ama köyün adını su an hatırlayamıyorum.bende cep tel no su var dilerseniz verebilirim.bu kardesimiz gercekten aciz durumda ve ellerinden tutacak pek kimseleri yok.babasından kalan bir emekli aylıkları varmıs o da toplam 500 ytl bile degilmis.Annesi ile paylasıyorlarmıs ve ona 180 ytl veriyorlarmıs.sanıyorum ki engelli aylıgı da alabilir bu durumda ama dediğim gibi onlara ön ayak olup bu isleri ile ugrasacak kimseleri yok.Trabzondaki engelliler dernegine ulasabilirsem oradan bir yetkili gider,yerinde görür ve belki o ön ayak olur da bir seyler yapabilirler diye geldi aklıma...selamlar.

Trabzon Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü: 326 40 48 Dahili: 139
Burayı arayıp istesinler. Belediye mutlaka ama mutlaka karşılayacaktır.
Ya da ilçe belediyesini arasınlar. Oradan alamaması imkansız.

Velev ki alamadı. Ben bulurum... Ama derdim sistemin çalıştırılması...

TRABZONDA YAŞAYAN İHTİYAÇ SAHİBİ BİR ENGELİ İÇİN TEKERLEKLİ SANDALYE TEMİNİ

Arkadaşlar bu mesajı yazan kişi lütfen bu ihtiyac sahibinin adres ve telefonunu yazsın.ben dün TRABZON sakatlar derneği başaknı sayın tayfunŞENER beyi aradım onun böyle bir kişiden haberi yokmuş olsa hemen kendisine sandalye temin ederiz dedi.ben de ORHANGAZİ BELEDİYESİ ÖZÜRLÜLER BAŞKANI olarak bi araştırın gercekten böyle bir arkadaşımız var ise hemen kendisine avrupa bir tekerlekli sandalye gönderirim dedim .lütfen mesaj yazarken ayrıntılara dikkat edelim. mesaj yazan arkadaşımın iyi niyetinden şüphem yok ancak açık adres ve telefon yazılsa iyi olur diyor herkese sağlıklı ömür diliyorum.

Yok yok, buraya isim ve adres yazılmasın. Yardım edebilecek kişiye özel mesajla iletilsin bu bilgiler lütfen...

peki sayın oturan boğa nasıl ulaşılacak bu kişiye açık adresin ve ismin yazılmasının ne sakıncası olabilir.

ilanı veren kişi size yardıma ihtiyacı olan kişinin iletişim bilgilerini verir.
Kimse google'da ismi arandığında yardım alan kişi durumunda adı çıksın istemez değil mi?

Arkadaslar;mesajları dün gece nete giremediğim icin simdi gördüm,Allahtan o kardesimiz de online su anda ve izin alarak kendisinden adresini ve tel no sunu veriyorum.

Hasan Yener

YENERLİ MAH NO.5
BOZALAN KÖYÜ
VAKFIKEBİR
TRABZON

tel no su:5432776177

ilgilenenlerden allah razı olsun..

adresi ve tel nosunu acık yayınlamamda bir sakınca olmadıgını söylediği icin buradan yazdım arkadaslar.ben de sadece sitemizden ve netten tanıyorum kendisini.trabzon ile iliskisi olan arkadasımız;bu kardesimize,arada hatırlarını soracak ve manevi yardım yapacak biri olursa cokk güzel bisey olur.kardesimizin 500 kg fındıgı varmıs mesela;ama dediğim gibi yaslı anacıgından baska kimsesi olmadıgı icin,kendisi de hareket engelli oldugu icin satamıyormus.bunun gibi.keske yakın olsam da elimden gelen her yardımı yapabilsem.

YUKARIDA ADI SOYADI YAZAN ENGELLİ ARKADAŞIMIZLA İRTİBATA GEÇTİM.GERCEKTEN SANDALYEYE İHTİYACI OLDUĞUNU SÖYLEDİ.BENDE ORHANGAZİ BELEDİYESİ ÖZÜRLÜLER KOORDİNASYON MERKEZİ BAŞKANI OLARAK KENDİSİNE TEKERLEKLİ SANDALYEYİ BUGÜN GÖNDERİYORUM.1-2 GÜN İÇERİSİNDE KENDİSİNE ULAŞIR.İNŞAALLAH FAYDAMIZ OLUR. BU KARDEŞİMİZİN İHTİYACINI VE KİMLİK BİLGİLERİNİ DOĞRU YAZAN KİŞİYE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.ALLAH RAZI OLSUN. HERKESE SELAMLAR.

Çok teşekkürler Emrullah.

Fakat ben yine de altını çizmek istiyorum: Lütfen herkes yaşadığı yerin belediyesine, valiliğine, derneklerine başvuruda bulunsun bu tür ihtiyaç hasıl olduğunda. Trabzon'daki bir ihtiyaç sahibine Bursa'dan yardım göndermek zorunda kalmamalıyız. Trabzon'da sistem işletilmeli ve ordakilerin kendi yükümlülüklerini yerine getirmeleri sağlanmalı...

teşekkür..

ben hasan yener evet trabzon engelliler derneğinden santalye talebinde bulunabilirdik ama ulaşamadık ve ablam (mustafanın annesi) adresi bulablmek için böyle bir yöndem uyguladı ve duyarlılığını gösderen sizleree saygı değer bursa orhangazi engelliler dernegi başkanımıza belediye başkanımıza isdeğimin sizlere ulaşmasında yardımcı olan ablama(mustafanın annesi) duyarlılığını gösderen sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunarım allah hiçbir şekilde hiçbirinizi zorda bırakmasın allah hepimizin yardımcısı olsun allah hepinizden razı olsun allaha emanet olun saygılarımla....

Gösterdiğiniz duyarlılıktan dolayı hepinize cok tesekkür ediyorum.Gercekten cok sevindim.Ama lütfen Trabzondaki engelliler dernegine ulasmanın bir yolunu yine de gösterirseniz dahada sevinecegim.Bu kardesimize engelli aylıgı da cıkarttırmak istiyorum.Bunu da ancak tel yoluyla yapabilmeyi umuyorum....sevgilerimle

değerli kardeşim bu kardeşimiz babasının vefatından dolayı onun maaşını alıyo.ayrıca engelli maaşı alamaz.ancak.sosyal hizmetler il müdürlüğünün ağır özürlülere bakan kişilere bağladığı evde bakım maaşına müracaat edebilir. onunda şartları var elbette 1.kişi tam teşekküllü hastaneden alacağı raporda ağır özürlü olduğunu kanıtlayacak.2.ailenin toplan geliri kişi başına asgari üçretin üçte ikisini gecmeyecek yani kişi başına düşen gelir 305 ytl yi gecmeyecek 3.ona bakan kişi günlük bakım ihtiyaclarını karşılayacak durumda olması gerek yani annesi cok yaşlı ise yine olmaz.
ben ayrıca orhangazi belediyesi özürlüler kkordinasyon merkezinin telefonunu vereyim.bana ulaşırsanız sizi yönlendirebilirim. ayrıca tekerlekli sandalyeyi trabzona gönderdim oradaki arkadaşlar irtibata gececekler ve sandalyeyi teslim edecekler.
orhangazi belediyesi özürlüler koordinasyon merkezi
tel.0224 57 3 38 00 dahili 119 emrullah AKÇAY

sonsuz teşekkürler

Orhangazi belediyesine ve orhangazi engelliler dernegi baskanına sonsuz teşekkürler, Göstermis oldugu derin duyarlılık,son derece takdire deger bir davranıs trabzonda yasayan bir kas hastası olarak;kendi dernegimden ve belediyemden görmediğim destegi;bana göstererek;taaa buralara tekerlekli sandalye gönderdikleri icin cok tesekkür ediyor;saygılarımı sunuyor;BÜTÜN CALISMALARINDA BASARILAR DİLİYORUM..

Üst Alt