iyi günler kolay gelsin kardeşlerim geçen sefer yazmıştım 3 tane heyetten geçip sonunda yüzde 58 rapor kazandığımızı ve oradaki yetkilinin bir daha isteyebilirler sözünü. aralık ayında maaşın yenilenmesi için başvurmuştuk şimdi söyleyeyim babamın üstüne üç tane hurda araç var 10 senedir ve bundan 1 yıl önce maaş aldığımız zamana kadar lafı edilmemişti ve kesilme olmamıştı ve yine söylüyorum anne ve babam engelli ben çalışmıyorum üzerimize ait hiçbir şey yok bankadaki para dışında onu da söyleyeyim 35000 dışında onu da 10 senedir parttime çalışarak okuldan aldığım bursları biriktirirek aldım ki evlenmek için. öncede söylüyorum ki bana yardımınız daha kolay olabilsin bunun dışında şu an ailede çalışan kimse yok ve dediğim gibi üzerimize o 3 kayıtlı araç ki bizde değil muhtemelen trafiğe bile kayıtlı değil kirada ve zamanda okuyorum. bugün gittiğimizde sydy yetkilisi o 3 kayıtlı için vergi mükellefi olduğumuzu bu yüzden maaş veremeyeceklerini söylediler bunun hukuki geçerliliği var mıdır sayın kalemhanım özellikle sizin görüşünüzü merak ediyorum mevzuata hakim birisi gözüküyorsunuz lütfen bilen biri varsa da yardımcı olsun allah razı olsun şimdiden hepinize