Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik babam adına aldığımız aracı tescil etmiyor ve Muaffakatname belgesi istiyor..?

BABA KENAN

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sayın oturan boga öncelikle yapmış oldugunuz açıklamalı bilgiler için teşekkür ederim benim sorunum ,babamın %96 raporuna istinaden araç aldık ama trafikte tescil yapmıyor MUAFFAKATNAME diye bir belge istiyorlar babamın gözleri kapalı olduğundan dolayı .bu belgeyide mahkemeden 1 ay süre zarfında alabilirmişiz acaba bunun başka bir çıkar yolu varmı yoksa mutlak almak zorundamıyız beni aydınlatırsanız memnun olurum saygılarımla

Kenan bey,
Trafik Müdürlüğünün babanızdan muaffakatname istemesi yersiz. Babanızın eğer aklı dengesi yerinde ise bu belgeyi isteyemezler. Eğer akli dengesinde sorun olsaydı veya babanız 65 yaş üstü ise bu belgeyi verasetçilerden istemek zorundaydı. Tabi eğer sizin bize anlatığınızda eksiklik veya bizim anladığımızda bir eksiklik yoksa tabiki...
Selamlar

Ben de Ali beyin dediği gibi biliyorum. Akıl sağlığı yerinde olan kişiden vuvaffakatname felan istenemez

Üst Alt