Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası %8 rapor verildi. Suç karşı tarafta. Tazminatım ne kadar olur?

Pcx125

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba
Ben 8 ay önce çift taraflı bir trafik kazası geçirdim bende sürücü idim karşı taraf trafik kurallarını hiçe sayarak asli ve tam Kusurlu bulundu benimde aldığım hasar sağ Bacak femur kırığı ve sağ bacak tibia kırığı oluştu ameliyat oldum platinler ve çivileme operasyonu geçirdim buna bağlı olarak sağlık kurulu raporu olarak %8 vücüt fonksiyon kaybı oranı aldım yaşım 29 maaşım asgariden gösteriliyor bu bilgilere göre tazminat hesabımı ne kadar olucaktır tşkr edrim ...

Normalde 140 bin uzeri alman lazim ama sigorta 50 60 verir once onu al sonra sigorta tahkime dava acarsin....

Tahminenmi söylediniz bi hesap yaptınızmı...?

Daha once alinmis rapar oranlarinin almis oldugu miktara gore kaba bi hesap yaptim....yasinin genc olmasi faktoru ile yuksek bi mebla alirsin... alinca buraya yazarsin...okuyan fikir sahibi olur...

Mantık aramıyoruz hesap uzmanı arıyoruz...

Pcx125
Merhaba.
Ne kadar sigorta şirketi teklif etti. Mahkemeye gittinmi yoksa anlaşma oldu mu.
Bende aynı oranda rapor aldım. Cevap yazarsan sevinirim.
kazazede
Merhaba yardımcı olur musun

Pcx125 sigorta şirketine verdik 15 günde herhangi bir cevap vermedi. Şimdi arabulucu da.2 haftaya kadar belli olur. Bilirkişiye hesaplattim.153500 çıkardı. Seninle ilgili bir gelişme varmı

Merhaba 2016 da bir trafik kazası geçirdim . Karşı taraf %100 kusurlu bulundu jandarma tutanagında yaşım 26 ve evli biriydim ilk etapta avukat aracılığı ile heyet raporu aldık araştırma hastanesinden rapor istemişti sigorta şirketi %10 oran çıktı sonra bu oranı kabul etmedi kalıcı oran raporu istedi bizde kalıcı rapor icin tekrar başvurduk vs oran %4 e düştü sigorta şirketi 20bin tl ödeme yaptı biz parayı aldık ustü icin mahkemeye basvurmuştuk bu arada istanbul adli tıptan kalıcı hasar için yeniden heyete girdik bu sefer oran %11 e çıktı avukat bilirkişi tazminat hesabına gitcek şimdi dosya dedi. Şimdi sorum şu : sigorta şirketi bu %11 orana itiraz etme olasılığı nedir?
Soru2: mahkemede şuan dosya adli tıptan zaten raporu mahkeme istemişti yanılmıyorsam bu itiraza ret verme ihtimali nedir (sigorta şirketinin)
Soru3 dosya bilirkisi tazminat hesabına gitcek ne kadar sürer parayı almam
Soru4 2016 da trafik kazası gecirdim maasim net 1400 tl idi ve evliydim ne kadar alırim %11 orana çok uzun oldu cebaplarsanız sevinirim değerli yorumunuz için teşekkürler.

Üst Alt