Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası geçirdik. Tazminat alabilmemiz için dilekçe yazmamız gerekiyormuş..?

ahmet902

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben ve ailem tarfik kazası geçirdik ailem hayatını kaybeti bende sakat kaldım sigortadan tazminat almamız gerekiyormuş ve bunun içinde gerekli belgeleri verdik ama bizden dilekçe yazmamızı istediler nasıl yazılacagını bilmiyorum bana dilekçe örneği vere bilecek arkadaş varmı yardımlarınız için şimdiden teşekür ederim ahmet yıldırım aranıza yeni katıldım çok mağdurum alah çümlemize yardım etsin inş

geçmiş olsun, başınız sağolsun,
sizden dilekçe isteyen sigorta şirketimi ,nasıl bir dilekçe istiyorlarsa iki satır karalayıp yolla.tarafıma gerekli ödemenin yapılmasını diye yazabilirsin,

nasıl bir dileklçe oldugunu bilsem buraya yazmazdım ihtarname şeklinde sanırım

kardeş merhaba öncelikle ailene rahmet eylesin mekanları cennet olsun snada geçmiş olsun.. bende iş kazası geçirdim 4.5 yıldır kaç avukata götürdüm kimse bişe çıkmaz dediler ankarada tanıştığım avukat bişeler çıkarak.. davayı kazanırsa ücret alacak önce parayı alıp sonra kazanamadık diyen avukat değil bu avukat sadece kaza sonucu alınacak hakları savunan avkat ttuttuğunu koparan biri ismi AV. HAKAN ERDEM 0532 799 83 23 ANKARADA BU AVUKATLA MUHAKKAK görüş derim kimse kolay kolay araç kazalarındaki alınacak tazminatı iyi bilmiyor bu avukat işin piri muhakkak ara adanadan hakkı dan aldım dersen bilir benim davayada bakıyor seninle bu durumda çok ilgilenecektir geçmiş olsun kib

Ailene Allah rahmet eylesin sizede geçmiş olsun,

Bende trafik kazası geçirdim bende sizin gibi sigorta şirketini mahkemeye verdim ve kazandım ama bu işleri kendin takip edemezsin diye tahmin ediyorum,eğer Ankara,da benimde davamı kazanan avukatın telini verebilirim işine yararsa eğer kendi adımı soyadımıda özelden verebilirim avukatla görüşmen için gerekli bilgiyi sağlarsın yoksa hiç bir avukata ücret ödemeden ne dilekçe yazar nede danışabilirsin.
Allah yardımcın olsun...

Dilekçe örneği istiyen arkadaş
trafik kazası ise olay ben sana buradan yardımcı olacağım
dilekçenide yazıcam istenilen evraklarıda buradan sana liste yapıcam sende o dilekçe ile sigorta hangi sigorta şirketi ise o na hitaben dilekçe yazılacak

xxxxxxxxxx sigota genel müdürlüğüne
.. Istanbul

.../.../2012 yılı ş saatte şu karayolu üzerinde ölümlü,yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazasına karıştım.babam (sadi uçar) kaza sonucu hayatını kaybetti ben yaralandım eşim dostum yaralandı (isimlerini ve soy isimlerini yazarsın) bu konuda maddi ve manevi zarara uğradım,bu kouda düzenlenen ve elde ettiğim evraklar ekte gönderilmişti arz ederim diye yaz gönder.sigorta şirketi vereceğin adresten senden lazım olupta senin göndermediğin evrakları liste yapar senden tekrar ister sende gönderirsin aracıya avukata hiç kimsedye ihtiyaç yok

kardeş yüzde kaç komisyonla çalışıyorsun????? :D

Üst Alt