Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası geçirdim. 6 ay sonra yürüyebileceğim. Haklarım nelerdir?

ayseucar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Polis %50 hatali buldu sağ ayağım kırık amliyat oldum platin takildi en az 6 ay sonra yurursun dediler hukuk mahkemesi ne tazminat verir

geçmiş olsun sulhen çözümde işlem yapmaksa niyetin tedavin bitecek eğer kaza araz biraktıysa sağlık kurulunda özur oranını belirten bir rapor alırsın alacağın tazminat rapor sonucu 3 aşağı 5 yukarı belli olur.
dava yolunuda seçeceksen şimdiden bir avukata vekalet ver aç davanı az da olsa bir faiz talebinde olur biri kısa yol diğer azıcık uzun dolambaçlı yol tercih senin geçmişte sulhen çözumde eksik ödeme yapılıyordu şimdi o dengesizlikte ortadan kalktı ister dava ister sulhen çözum alacağın rakam aynıdır.

Hukuk

Davayi hukucuya verdim firma adi hasar yonetim ve danismanlik hizmeti firma ile calisan varmi yorum bekliyorum

ayseucar

geri al evraklarını avukat tut ve dava aç yoksa hak kaybına uğrarsın.

ayşe hanım hasarcıların avukatları var rahat ol hiç bir hak kaybın olmaz.burda işi avukata ver diyenleri dikkate alma dosyanı vereceğin tek bir avukattır .hasarcılar kendi alanında en iyilerle çalışmakta kendi şirketlerinin bunyesinde çalıştırmakta dışarda bir avukatın 3/ beş yıl bitireceği davayı 6 ay ile 2 yılda bitiriyor.

avukat dışında kimseye vekalet vermeyin, dosyanızı avukat dışında kimseye vermeyin. hasar danışmanlıklara işinizi sakın vermeyin, her hangi bir hukuk bürosu ile ya da bir avuakt ile hareket edin.

ibrahim arslan

arkadaşım burası müşteri bulma kandırma yeri değil engelli sitesi git başka yerde havla sayın oturan boğa bu tarz para tüccarlarını bu siteden atın lütfen! bıktık sizin gibi dolandırıcılardan her yerdesiniz halkı mağdur ediyorsunuz.

avukatların ücret-komisyon karşılığı aracı kullanarak iş kovalaması yasaktır.
hasar takip şirketi denen oluşumların hiçbiri yasal değildir.
şimdiye kadar benzer şirketler aleyhine davalar açılmış, bazılarının web sayfası kapatılmış, bazılarının da yöneticilerine hapis cezaları verilmiştir. konuyla ilgili ayrıntılı bilgiyi burada görebilirsiniz. AVUKATLIK KANUNUNA AYKIRI FAALİYETTE BULUNAN 13 İNTERNET SİTESİNE KAPATMA KARARI

davanızı bu takip şirketlerinden birine verirseniz, ve şirket kapatıldığında ya da sahibi hapse atıldığında, en azından hapisten çıktığımda cebimde biraz sermaye olur deyip sizin tazminatınızı cebine atıp hapse öyle gidecektir. sonrasında, adamın üzerinde herhangi bir mal varlığı olmadığı için paranızı alamayacaksınız.

kazazede gibi davaranan çok aracı var burda. kimisi elindeki işi ile alakalı soru sorar kimisi iyi bir aracı ile çalışmıştır mağdur olmamıştır onu tavsiye eder millete. aracılara iş bulmaya çalışır vs.

yukarda avukat beyin dediği gibi avukat harici kimseye vekalet vermeyin, dosyanınızı vermeyin sakın.

Üst Alt