Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası geçirdim. Belimde sorunlar oldu. Tazminat hakkım var mı?

espiyano

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar 1 ay once trafik kazası gecirdim yolcu konumundayim.Kaza sonra tomografi cekildi Doktor raporunda L1-L3 arasi fraktul hat izlenmektedir yaziyordu beyin cerrahi da kırık var ama ameliyatlik degil dedi.19 gun rapor aldim toplamda 1 ay korse kullandim.Suan iym.Agrim filan yok.Bazi hasar danismanlik sirketinden ariyorlar bana oran ckarmi ?ckarsa en az kac ckar.Tazmimat alabilmem mumkunmu sigorta sirketinden.Tekrarliyorum 1 ay icinde agrim vs birsey kalmadi.

Platin filan yok bende.Sadece Yukarda bahsettigim procez kirigi mevcuttu oda zaten 1 ay icinde gecdi.Suan bseyim yok Gayet iyyim.Ancak gorustugum yerlere durumu anlattim.Kesinlikle cikar oran ve buna bagli olarak tazminat alirsin dediler.

Tazminat odeme suresi hk

Herkese selam forumdaslar. Raporum 1 ay once ckti yuzde 8 (adli tıp) aldim. Saittaman12

Danismanlik sirketi ile anlasmisdim. Bundan 15 gun once aradilar sigorta sirketinden cevap gelmis. Bana verecekleri rakam hesaplanandan 10 bin tl eksik kabul edip etmiyecegimi sordular ben de kabul edin isteyin dedim. Para 10 gunden yatar dedi lakin bugun 15 gunu gecdi.

Arayip soracagim ama burdanda bi cevap alayim istedim. Sigorta tazminat konsunda teklif yapip bu teklifide benim kabul etmem itibariyle kac gunde yatirir parayi?

Dun itibariyle tazminati aldim.Darisi bekleyenlerin basina.Saglicakla kalin

Üst Alt