Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası geçirdim, karşı taraf 8/8 kusurlu. Tazminat hakkım var mı?

zulfer5

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyi günler arkadaşlar yaşım 20 ve 6 ay önce motorumla kaza yaptım karşı taraf kırmızı ışıkta geçti 8/8 suçlu ve benim kaval kemiğimde 2 tane parçalı kırık var pilatin takıldı heyet raporu aldım %8 verdiler ne kadar tazminat alabilirim yada sigorta şirketi kazadan 1 yıl geçmemiş diye sorun çıkartırmı biligsi olan söylerse sevinirim

raporda sürelimi süreklimi oldugu yazar sürekli raporsa beklenmiyor süreliyse 1 yıl beklemek gerekiyor. herhangi bir destek almak isterseniz yardımcı olabilirim. mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.

aracın poliçesi hangi sigorta şirketinden bazı sigorta şirketleri rapor bile alınmadan ödeme yapabiliyor artık.Ama bazıları malesef hala şartları zorluyor.Arzu ederseniz mesaj bölümünden bana ulaşabilirsiniz size yardımcı olabilirim bu konuda

rustuterzi

Benimde raporum var şeker hastalığından dolayı herhangi bir kazaya maruz kalmadım ama %40 raporum var sürekli. Herhangi bir destek almak isterim.

Sayın zulfer5,

Öncelikle geçmiş olsun.

Kalıcı sakatlık raporu alınabilmesi için 1 yıl beklenmesi gerektiğine ilişkin bilgi sadece kulaktan dolma bir bilgi olup, hiçbir yasal dayanağı bulunmamaktadır. Sigorta şirketlerinin bu yöndeki talepleri de yasal değildir.

Rapor alınabilmesi için belirleyici kriter; tedavinin bitmiş olmasıdır. Yaralanma ve sakatlığın türüne bağlı olarak, tedaviniz bittiği tarihte alacağınız kalıcı maluliyet raporu geçerlidir.

Raporu, Üniversite hastanelerinin Adli Tıp Ana Bilim Dalı Başkanlıklarından almanız halinde, itirazla karşılaşma ihtimaliniz olmayacaktır. Çünkü; ancak adli tıp kurumu veya adli tıp ana bilim dalı başkanlıklarından verilen raporlar hüküm kurmaya elverişlidir.

Mevcut durumunuzda ve hali hazırdaki raporunuza istinaden ne kadar tazminat hakkınız bulunduğu ise, sadece aktüer bilirkişiler tarafından yapılacak hesaplama ile belirlenebilir. Bu hesap özel uzmanlık gerektirmektedir ve herkesin kara kalem yapabileceği bir hesap değildir. Dolayısıyla size farazi olarak söylenen tutarlara itibar etmemeniz tavsiye olunur.

Derneğimize ulaşarak, hesap yapılabilmesi için gereken bilgileri vermeniz halinde; gönüllü aktüer hesap uzmanları tarafından hak ettiğiniz tazminat tutarının ücretsiz olarak hesaplanmasını talep edebilirsiniz.

sayın zulfer tazminatınızın hesaplanabilmesi için gerekli olan bilgiler ;

doğum tarihi
kusur oranı
net maaş tutarı
olay yılı
heyet rapor oranı bu bilgileri eksiksiz paylaşabilirseniz tazmınatınızı hesaplayabiliriz.Sağlıklı günler dileriz

Üst Alt