Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası geçirdim. Karşı taraf suçlu olduğunu kabul etmiyor. Ne yapmalıyım?

bayramgoktas

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
27,10,2013 tarihinde trafik kazası geçirdim. Olay yerinden beni ambulansla devlet hastanesine götürdüler. Devlet hastanesindeki doktor çekilen tomografi ve grafilerde hiçbir şey olmadığını söylediler, ertesi gün beni eve gönderdiler karşı tarafa da hayati tehlikesi yoktur diye rapor verdiler. akşam üzeri evimde rahatsızlandım tıp fakültesine gittiğimde beyin kanaması ve ayağımda parçalı kırık olduğunu söyleyip yoğun bakıma yatırdılar. 2 hafta hastahanede yattım. polislerin tuttuğu tutanakta suçlu olarak ben gözüküyorum. benim bir şahidim var. hala beyin cerrahide tedavim devam ediyor. kaza yerinde mobesa kameresı yok şahıs kırmızı ışıkta geçti şahsamahkemede göz muyenesi isteye bilirmiyim

Son düzenleme:
kamu davası açılmıştır , bu davada olay yerine keşif isteyebilirsin, kaza tutanağına itiraz edebilirsin,kaza tutanağı değişmezse herhangi bir tazminat alamazsın,

Öncelikle geçmiş olsun.

Sizin olayınızda kaza tutanağına itiraz süresi dolmuş olup; sadece tutanağa itiraz sizin için olumlu sonuç vermez. Çünkü; mahkeme tarafından hukuki menfaat bulunması koşulu aranır. Ceza dosyası kapsamında yahut tazminat davası açmanız halinde, bu davanın yargılaması esnasında kazanın oluşu ve kusur oranlarına itiraz ettiğinizde mahkemece tekrardan inceleme yapılacaktır. Ancak, bu talebinizin kabul görmesi için en önemli husus; kazanın oluşuna ilişkin tanık anlatımlarıdır.
Tüm bu konularda uzman kişi ve kuruluşlardan yardım almanız tavsiye olunur.

İlk doktor nasıl bişeyi yok demiş beyin kanaması geçiren birisine. Buradan mahkeme edebilirsiniz, ne malum adamın doktoru bağlamadığı ? Bunlar yaşanmayan şeyler değil.

daha önce trafik kazası geçirdiğimi yazmıştım beynimde kanama ve çatlak, ayağımda parçalı kırık, işitmede 1 desibel kaybım ve hidrosefali var buna bağlı olarak heyet raporundan kaç puan alırım bilgisi olan var mı? teşekkür ederim

64 yaşındayımtrafik kazasında bililir kişi yüzde yüz beni haklı buldu beyin kanaması kafada kırık eyek permeğında perçalı kırık Şimdide hidro sefali oldu yani beyinde su topluyor emekliyim benim teazminatlarrım nasıl hesaplanır yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt