Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası geçirdim. Karşı tarafa maddi tazminat hakkım var mı?

Escapetime

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
motorsikletimle işe giderken kaza geçirdim. Trafik ışıklarında bekliyordum yeşil ışık yandıktan sonra birden hareket ettim soldan gelen araç ışık kurallarını ihlal etti yüzde yüz suçlu olarak o ve aracın sağ ön camurluğuna vurdum olay yerinde sol bacağımda ezilmeler çatlama yaralanma oldu ambulansla hastaneye gittim tedavi gördüm çok şükür iyiyim. Kazadan sonra gece uyuyamadım ve kazanı anı sürekli aklıma geliyor sıçrıyorum. Kaazadan sonra motorsiklete binmeye korkuyorum karşı taraf beni hiç arayıp sormadı maddi manevi tazminat talep etsem çektiğim acı ızdırap psikoloji bozukluluğunu tatmin eder mi? Şimden teşekkür ederim.

geçmiş olsun şimdi sen deseydin kalçam kırıldı ayaklarım kollarım kırıldı 3 ay hastanede tedavi gördüm sakatlık derecem 100/60 tamamen haklıydım deseydin sen o zaman göreydin yorumları yalakalıkları kimi der 500 bin 600 bin sana alırız kimi der işini avukata başkasına verme her kafadan 1001 ses çıkarda senin kırık yok uzuv kopma yok basit bir yaralama ordan bir şey çıkmaz geçmiş olsun kazadan bu şekilde kurtulmuşsun senin en büyük nimmet tazminat odur

Üst Alt