Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası geçirdim. Karşı tarafa suçlu. Sonuç ne olur?

sonrdemr

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Trafik kazası geçirdim. Karşı taraf %100 Suçlu.. Sonuç ne olur?

06.12.2013 Tarihinde önündeki aracı hatalı sollama yaparak benim şeridime giren araçla kafa kafaya çarpıştık sonuç kamyonetim pert oldu ve araç içi sıkışma ve bacaklarımın kırılmasına neden oldu 1 hafta içinde ameliyat olup taburcu oldum şimdi sol ayağımda 3 tane vida var sol kalça kemiğinde 1 kırık ayak bileğinde 2 kırık meydana geldi.Haklarım nelerdir..?? Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim kazazedele ve tüm engelliler.biz sitesi kullanıcılarına teşekkülerimi sunar saygılarımı iletirim..

Son düzenleme:
Sayın sonrdemr,

Öncelikle geçmiş olsun. Maruz kaldığınız maddi ve manevi zararlar için; karşı aracın trafik sigortasına (ZMMS), kendi Kasko sigortanıza, karşı aracın sürücü ve malikine karşı dava ve talep haklarınız bulunmaktadır. Ancak, bu haklarınızın kapsam ve şartları farklı olup, bu konuda derneğimizin internet sitesini inceleyebilirsiniz.

Üst Alt