Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası geçirdim, maluliyet rapor oranım ne olur?

doqican47

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba subat 4 trafik kazası gecirdim sol bacagımda medial malleol kırıgı tespit edilmiştir 5 gün sonra ameliyat oldum kalıcı 2 tane ayak bilegime civata taktılar ve ayak bilegimdeki kemigi aldılar maluliyat raporu alcam tahminen % kac alırım yardımcı olursanız cok sevinirim yaşım 20 mesligim aşçı yardımcısı suanlık

edit;2 ay iş göremez raporu aldım

Son düzenleme:
Maluliyet cetveline bakman lazım.malulen emeklilikte %60 ve üstü tek hastalıktan engel oranın olması lazım.

ben sadece %40 verirlermi die söyledim abi yaşım yirmi kasımda askere gidecegim emekliklik icin değil sadece milli eğitime engelli ascı kadrosa girmek icin

doqican47

Sen maluliyet deyince farklı anlaşıldi.Sakatlik cetveline bakiver bı ne yazıyor ortalama ne alabilirsin.

@doqican47

dört defa trafik kazası geçirdin ve yaşıyorsun:eek: can konusunda kedilere meydan okuyorsun:eek: sanırım dört şubat 2019 tarihinde kaza geçirmişsin. tedavin bitmeden rapor alamazsın ve dava açamazsın önce ameliyatların ve tedavin bir bitsin. kaza tarihinden itibaren 6 ay beklemen lazım.

Son düzenleme:
yok yanlış anladın beni :D subat 4 de trafik kazası gecirdim :D alalh beni güldürdü senide güldürsün :D

doqican47 geçmiş olsun . size yardımcı olabilirim . Ama yüzde kaç maluliyet alacağınızı söylemek için epikriz ve kaza tutanağı göndermeniz gerekiyor

doqican47

Ben doğru anladım da sen yanlış başlık açmışsın:eek: neyse geçmiş olsun

Üst Alt