Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası geçirdim. Tazminat için bir çok kişi arıyor..?

Benabc

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar iyi günler ilçe tarım müdürlüğünde veteriner hekim olarak çalışmaktayım 20 gün önce gorevlendirmeyle resmi araçla ile giderken yolcu olarak kaza geçirdim bütün kusur karşı tarafa verildi. Bu süreçte iki ayak ta da fibula başı koptu sol ayağıma platin takıldı sağayak alcida iyisecek aynı zamanda sol omuz çıkığı oluştu yerinden çıkarken de humerus üst ucunda küçük parçalı kırıklar oluşmuş şu an omuzumda sargida. Bu süreçte hiç tanımadığım kişilerden çok sayıda ziyaret ve telefon aldım haklarımin olduğu iki ay da çok iyi bir tazminat alabileceğim tarafıma söylendi. Bu forumda da bununla ilgili konular görünce size sormak istiyorum bu süreçte neler yapmalıyım, bu kişilerle anlasmalimiyim şimdiden çok teşekkürler

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hukuk Bürolarından başka kimseye vekalet vermeyiniz.
Sigortacılık bir hukuk faaliyetidir.Tek başınıza yapacağınız başvurularda sigorta şirketleri sizi çok uğraştırır ve hakkınız olan tazminatı ödemede her daim sorun çıkartırlar.Dosyanızı sigorta hukuku alanında uzman avukatlara teslim ettiğinizde tazminatınızı en yüksek poliçe limitlerinde almanızı sağlarlar.
2 ay olayına gelince,bu simsarlar önceden 45 gün diyorlardı şimdi 2 aya çıkartmaya başlamışlar.Zaman her dosyada farklılık gösterir.İhtilaflı dosyalarda bu bir sene hatta daha fazla sürebilir.Sonuç olarak DOSYANIZI HUKUKÇULARA EMANET EDİN ARACILARA DEĞİL.

Bu alanda uzman AVUKAT tutun hocam avukat dışındakiler sakat ha kazadan dolayı hast giderleri olsun farklı muhbbetler olsun maddi açıdan güçlük çekiyorsan git kendin başvur hakediceğin tutarın altındaki rakamı 1.5 ayda sana verirler sonra mahkeme yoluna gidersin kalan tutarı alırsın

geçmiş olsun öncelikle takip etmen gereken süreç tedavin bitecek tedavinin bitiminde her hangi bir hastanede alacağın yüzdelikli sakatlığın kalıcı olduğunu belirten sağlık kurulu raporu alacaksin .raporunla ilgili sigorta şirketine tazminat talebinde buluncaksın .yapman gereken işlem bundan ibaret kazadan sonra sizleri çok kişi aramıştır.arayan aracı yada takipçiye işlemini verdiğini varsayalim raporu aldığın tarihten itibaren 45 iş günü içerisinde işlemin biter tazminatını alırsın.yüzdelik ne konuştuysan o oranda paranı aldığın zaman ödemeyi bankada yaparsın ön ödeme yok dosya masrafı yok mahkeme harcı yok
diyelim davanı avukatın birine verdin dilekçeydi evrak teminiydi 6 ay sonra ancak davan açılmış olur ilk duruşma delililerin toplanması 4 ay sonrasına duruşma tabbi bu arada harçlar masraflar ödeyeceksin bunuda geçelim işin bitti hukukçu babanın oğlu değilya yüzdelik artı kdv artı vekalet ücreti mukayese edin farkı siz çıkarın a şahsına yüzde 10 la verdin çıktı sana 100 000 tl vereceğin para 10000 tl avukata verdin çıkan 100 000 bin yüzdelik kdv vekalet ücreti karar sizin.daha da detaylı görüşmek istersen mesaj gönder selamlar rabim accil şifa versin

En iyisi tanıdğın bildiğin bir avukata vermek. Sigorta şirketlerinin komisyonları fazladır ve paranın tamamını kesinlikle alamazlar. Avukat dava yoluyla paranın tamamını ve kaza gününden itibaren hesaplanacak yasal faizini de alır. Dava masraflarını da karşı tarafa yükler.

26 nisan 2016 tarihinden önceki ölümlü kusurlu sürücü vefatlarına dava yoluyla sigorta tazminatları halen alınmaktadır.destekten yoksunluk tazminatı.ölenin geride kalan eş ve çocukları varsa

bir kaç gün önce yine bir DANIŞMAN ARACI FİRMA aradı istanbuldan. şubleri varmış, internetten baktım epey şubeleri var. afilli bir internet siteleri var.
artık kapatmıyorum aradıklarında konuşuyorum eğlence oluyor.
diğer arayanlar gibi epey övdü firmayı, mağduriyet gideriyorlarmış. sigorta şirketleri firmayı tanıdığından ödemeyi hemen eksiksiz yapamış.
çalışmadığımdan dolayı hesabım asgari ücret üzerinden yapılacakmış öyle dedi. ben de üniversite öğrencisi olduğumu söyledim, mesleğimin kazanına göre yapılması gerekmiyor mu dedim, hayır olmaz asgari ücret dedi.
yargıtayın içtihatlarında öğrencilerin tazminat hesabı meslek odasından alınacak emsal maaş bilgisi ile yapılır. yargıtayın kararları var.
bunu söyledim. hayır olur mu öyle şey asgari ücret, maaş bodronuz yok öğrencisin diyor.
yahu yargıtay diyorum, daha önce öğrencilerin hesabıı böyle yapılmış diyorum. yok olmaz olur mu öyle şey diyor.
anlamamızlaktan geliyor. emsal maaş için dava açmak gerek. o zaman iş bunlardan çıkıyor avukat gerekiyor bunun için.
bakın bu görüşmeyi her tarafta şube açmış ŞİRKET OLMUŞ BİR DANIŞMAN FİRMA ile yaptım. varın gerisini siz düşünün.

merhaba benim yeenim 18 yasından küçük yine 18 yasından küçük bir arkadaşıyla motorla bir araçla kaza yapıyorlar kazada araç sürücüsü kusurlu bulunmuyor ama yeenimin bindigi motordada trafik sigortası yok yeenim yolcu durumunda ayagı kırılıyor bu durumda tazminat hakkı doguyormu vede kazada kusuru bulunmayan tarafın sigortasından tazminat alabilirmi.?

Simsarların avukatlığa soyunduğu hal..
İşinizi halledeceklerini söylerler..
genelde hallederler de..
ama karşılığını alırlar. nerdeyse % 50 - % 70..
Ben olsam avukata veririm. Eğer haklıysam hakkımı avukat da alabilir.
En azından işlemlerim daha güvenli olur ve alacağımdan pay vermemiş olurum ..

sen kalkıp işini vergi kayıdı olmayan 100 kelimeden 95 tanesine allahın izniyle sana 320 bin alırız diyene dosyanı verirsen 100/% alsa hakkıdır .önce sen para gözlü olmayacaksın kaza vefat eden kişinin eğitimi yaşı gelir hesabı evli bekar olması kusur dağılımı yayan ve araç içi olması tazminat davalarında çok etkendir. aynı şartlar yaralılar içinde geçerlidir.bu gibi kriterleri bir birinden ayırdığın zaman kazazede isen sende fark edersin sakatlandığında yada yakıının vefat ettiğinde ne kadar tazminat alacağını 3 aşağı 5 yukarı tahmin edersin illede paramı ben almak istemiyorum dinden imandan allahtan haberi olmayan doğru dürüst okuma yazması olmayan biri karşına çıkarda allahın izniyle sana aracın poliçesi 320 bin tl hepsine alacağım derse burda suç senin..............................

Üst Alt