Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası geçirdim. Yaklaşık ne kadar tazminat alırım?

rubar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim
22 eylülde üniversite kampüsünde iki dolmuşun carpismasiyla bir trafik kazasi gecirdim. iç kanama gecirdim, bir böbreğim ve dalağım alındı, kolumda kırık vardı, kolumda halada platin var.

maddi ve manevi Tazminat davasini hem sigortaya hemde dolmus hattina açacam. aşağı yukarı ne kadar bi tazminat alirim beni bilgilendirebilir misiniz

geçmiş olsun
sen vakit kaybetmeden hemen tazminat davalarında tecrübesi olan bir avukat bul ve hemen maddi ve manevi tazminat davası aç, trafik kaza tutanağına bak, her iki araçta kusurluysa her iki minübüsün ruhsat sahibiplerine ve şöforlarine maddi ve manevi ; her iki aracın trafik sigortalarına maddi tazminat davası açın,
organ yitimi olduğu için maluliyet oranın yüksek olacaktır, oran yüksek oluncada alacağın tazminat çok yüksek olacaktır, yaşın çok genç olduğu için tazminatın çok yüksek olacaktır ,mutlaka bir avukatla hareket et

Son düzenleme:
Gecmis olsun Rubar,
Kazazedenin yazdiklarina aynen katiliyorum. Organ kaybi nedeniyle malliyet oranin yuksek cikacaktir. Manevi tazminat icin arac sahipleri ve suruculere dava acilabilir. hatta tedbiren acacagin davada araclarin kaydina ihtiyati haciz koydurabilirsin. Maddi tazminat icin surekli maluliyet raporunu beklemek gerekiyor. Dava acip bu surecte de rapor alabilirsin. Zamandan kazanmis olursun. Ama oncelikle sigorta sirketine basvuru yapip dosya actir. Boylelikle faiz talep edebilirsin. Universite ogrencisi oldugun icin ileride meslegini icra etme ihtimaline gore muhtemel gelir oraninin tesbitini yaptirip buna gore tazminat hesabi yaptirabilirsin dava sirasinda. Aksi halde asgari ucrete gore hesaplama yapilacak ki bu durum yari yariya alacagin tazminati etkileyecektir.

Saygilar

Av.Gokhan TURKYILMAZ

Üst Alt