Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası geçirip danışmanlık/hukuki hizmet almadan kendi işini görmek mümkün mü?

orhanfit

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
öncelikle herkeze ıyı günler arkadaslar ben bundan 6 ay kadar önce trafik kazası gecırdım kendım yolcu konumundaydım kaza sonucu l2 dedıgımız omur eliğimde kırıl olustu ve amelıyat ıle 8 tane vida takıldı işim fitness hocasıydı suan malum olmaz ve hergün telefonlar susmuyor bız bakalım bız bakalım felan benım sorum arkadaslar bu sömürgelerle calısmayıp kendı ısını bıtıren var mı? varsa neler yapılmalı heyete nezaman gırılır ve parayı hangı sürede alabılırım yasım 31 ozamankı maasım askerı ücret ve tabıkı özel ders ıcın para alıyordum eger cevaplarsanız cok sevınırım cok sagolun

Geçmiş olsun kaza tarihi itibariyle 12 ay dolduğunda heyete başvuru yapabilirsiniz.

sagol kardesım pekı heyete girmeden para alabılırsın denıldı bunlar dogru mu ? ve ben azıl name vermek ıstıyorum dün sıgortayı aradım sordum herhangı talep oldu mu dıye dedıklerı avukatınıza sorun bunu nasıl ogrenırım onlara azılname vermek ıcın

sigorta şirketi size gereken açıklamayı yapmak zorundadır tekrar arayıp dosyanız hakkında bilgi almak istiyorum diyin ama dosyanızın gönderildiğine eminmisiniz.

Azilname vermek için kimseye sormanıza gerek yok ama yapılan sözleşmede azilname edildiğinde bir yaptırım yazıyorsa birşey diyemem.

Sigorta Tahkim Komisyon yolu ile maluliyet tazminatınızı, geçici iş göremezlik tazminatını tahsil ve tanzim edebilirsiniz. Özelden yazarsanız yardımcı olurum...

sıgorta bana kendı hesaplamasından yüzde 24 oran verdı

yasım 31 meslegım fitness hocası massım asgarı 2018

ben yolcu konumundaydım baska arac bıze carptı bugun sıgorta aradı ve kendı hesaplamalarına göre bana yüzde 24 oran verildiğini ve bunu nekadar size ödeme yaprız dıye hesaplamaya gittiğini söylediler ama ben hastaneden heyete girdim ve 12.03.2019 sonucu alabılrıım sızce bu 24lük oranda nekadar fiyat cıkar evlıyım cocugum yok

kaza sonucu omur elıgım kırıldı ve 8 tane vıda var

kardeşim sen önce hastaneden al raporunu sigorta şirketleri her zaman düşük hesaplama yaparlar

ben de trafik kazası geçirdim hastane %60 verdi şirket %30 diyor şaka gibiler

Öncelikle geçmiş olsun..heyet raporunu adli tıp kurumunda almanız en sağlıklı yol olur..mağduriyetiniz oranını Heyet-i girdiğiniz Dr.ler belirler kendinizde yapabilirsiniz ama evraklar aktüerya hesaplama bilirkişi derken bunalabirsiniz.. o yüzden tavsiyem tanıdık ve güvendiğiniz bir avukat veya trafik kaza Danışmanlık şirketine verebilirsiniz

Kendiniz takibinizi tabiki yapabilirsiniz.Ancak birçok avukatın bile hata yapabildiği yerde kendi başınıza bununla ilgilenmek hak kaybına uğramanıza yol açabilir

Takibini kendiniz yapabilirsiniz. Ancak sigorta şirketleri aktüerya hesaplamasını ve maluliyet oranınızı her zaman düşükten hesaplayacaktır. Bu sizin daha az tazminat almanıza sebebiyet verir ki tazminatınızı aldıktan sonra normal şartlarda alacağınız tazminat arasında fahiş bir fark varsa "fark davası" dediğimiz davanın açılıp eksik ödemenin alınabilmesi için ise avukat gerekmektedir. tazminat konusunda avukata gerek yoktur ancak haklarınızı tam ve en kısa zamanda alabilmeniz adına avukata ihtiyacınız vardır.

Üst Alt