Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası kusur oranı belirleme ve mahkeme süreci..?

hilmi42

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
oncelıkle ıyı gunler herkese
bır trafık kazası gecırdım motorla bu kazada yaralı olarak hasteneye kaldırıldım
olay soyle kısaca ozetlıyım yolda gıderken 200 metre onumde gobek vardı 4 yol yanı gobege yaklasırken sag tarafda 4 lusu yanık bır arac duruyordu ve araca yaklasırken arac anıden gobege dogru kalkıs yaptı ve onume gecdı yanı onume kırdı bende araca vurmamak ıcın sag tarafa kırdım dreksıyonu kurtaramadım ve araca arkadan vurdum sımdı bu olayda bana verılecek suc yada ceza nedır bılgısı olan yardımcı olabılırmı mahkemem var mahkemede ne demelıyım ve mahkemeden ceza gelırmı
ve ehlıyetım kaskım herseyım tamdı
bılgısı olan yardımcı olursa cok sevınırım sımdıden tesekkur ederım ıyı forumlar

trafik tutanağı tutulmuştur kazadan sonra , orada yazıyordur kusur durumu.eğer kusuru size vermişlerse ve siz bunun aksini düşünüyorsanız duruşmada keşif isteyebilirsiniz kaza yerine.kaza yapılan yerde veçevresinde kamera olabilir bunu araştırın,

bana verdıklerı 10 madda nın bı ksuuru ama tam hatırlamıyorum karsı tarafada aynı sekılde 10 maddeden manevra ıhlalı verılmıs kaza tutanagında suc yuzdesı yazmıyor

10 maddeden bana arkadan vurma ıhlalı yazıyor bende karsı tarafınkınde 10 maddenın manevra ıhlalı yaptıgı yazıyor

sen şikayetçimi oldun, sağlığın nasıl, maluliyetin varmı, tazminatmı isteyeceksin karşı taraftan.

sıkayetcı olmadım ben malıyetım yok ufak tefek yaralar vardı gecdı tazmınat dıye bırsey dusunmedım ama makmeden bana ceza gelırmı

Üst Alt