Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonrası %10 raporla ne kadar tazminat alırım?

şahinbeyli

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhabalar İyi çalışmalar ben 2013 de geçirdiğim trafik kazası sonucu sol ayagimda tibia şaft kırığı meydana geldi ve burun ameliyatı gecirdim sigortaya tazminat için yeni başvuru yaptim hastane %10 rapor verdi ve burun icin not düştü rapor orani verilmedigi icin 23 yaşındayım sizce tazminat oranım ne olur

maasın nekadar bılmıyorum ama tahmınen 40 bınlıra ustu alırsın hangı sıgorta sırketı bu

Trafik kazası tutanağında yer alan kusur oranını özelden yada burdan yazarsanız size alacağınız tazminat miktarı konusunda yardımcı olabilirim. Geçmiş olsun.

Kusur orani bana hic vermediler benim icin kusur olmadigi kanatine vardilar diger kişiyi %100 kusurlu buldular sigorta sirketide allianz sigorta

Medikal hesaplamalar falan yapıldı daha aciklanmadi ne kadar tazminat alacagim ama dediklerine göre bi ayak kırığına 80 bin tl tazminat çıkıyor diyorlar ve yaş itibariyle fazla alırsın dioyrlar

Eğer %10 civarında maluliyetiniz varsa bu kusur oranıyla ve (asgari ücretle çalıştığınızı varsayarak)70.000 TL. ödeme almanız lazım. Düşük bir ödeme teklifi gelirse kabul etmemenizi tavsiye ediyorum. Anladığım kadarıyla sigortaya başvuru yapmışsınız. Hayırlı olsun. Ancak sigorta ödemeyi mümkün mertebe düşük tutmak isteyecektir. Geçmiş olsun.

Sigorta ya basvururken avukatla başvurmak ile kendi başımıza başvurmak arasında fark olur mu sigorta şirketinin tutumunda

Evet olur. Sigortaya avukatsız başvurduğunuzda sigorta zaten sizi bilmiyor kabul ediyor. Hesaplamaları bilen ve sigorta hukukuna hakim bir avukatla çalışmanız herhalükarda daha faydalıdır.

motorlu trafik kazası sonrası 6 ay psikoloji tedavi gören biri tedavi bitikten sonra doktor yüzde 30 rapor verirse ortalama kaç bin tl tazminat alınır arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim teşekürler

pısıkolojı oldugu ıcın rapor surelı olur bısey vermezler.....suresız verırlerse raporu senı ugrastırırlar ama alırsın...tahmınen 100 bınlıranın ustunde

bana 6 ay tedavi olmam lazım söylediler tazminat almam için hastahanemi ugraştırıyor süresiz rapor vermek için

sahınbeylı....umarım bayramdan once alırsın parayıı....haftaya tekrar ara sıgortayı....

famila2121

Doktorunuza tedavinin ne kadar süreceğini sorun. 6 ay psikolojik tedavi için kısa bir süre. Psikolojik tedavileruzun sürüyor. Yanılmıyorsam en az 1 Bir yıl doktor kontrolünde ilaç kullanmak gerekiyor.

Psikolojik rapor prosedürü şu şekildedir. Tedavi süreci içerisinde genel olarak ilaç kullanımı ile 6 aylık kontrol süreleri koyulur.

Doktor tedavinin bittiği, ilaçların kullanılmasına rağmen tam iyileşmenin gerçekleşmediğine kanaat getirene kadar bu şekilde devam eder.

Önce bir bilirkişi bul ve kaza tutanağı maaş bordrosu ve hastaneden aldığın roparlari ver yaklaşık olarak 750-1000 TL tutar bu parayı unut çıkan sonuca göre sigorta şirketi ile anlaşmaya bak.

Baktın verdikleri tazminat çok düşük istediğin rakamı şöyle pazarlık yap. Eğer paraya ihtiyacın yoksa %10-20 ile bir avukata başvur avukatla anlaşma yap ve tüm masrafları avukat odesin tahminen 1 yada 2 yıl mahkeme sürer dava actigin tarihten itibaren faizi de alırsın.

Ayrıca kaza nedeni ile varsa iş kaybın gelir kaybın onlarında beyan Edip alirsin

Ben de kaza yaptım ayağım sakat kaldı kazadan dolayı sigortaya gittim onlar sen haksızsın dediler

ne yapmam gerekiyo yardım edebilirmisiniz

yaklaşı 4-5 sene oldu kaza yapalı lütfen yardım edin tesekkurler

Kusur oranı 10 da 10 haksız nasıl vermişler anlamadım bu olay ben hastanedeyken olmuş itiraz hakkım varmış bir hafta için de ama ben yogun bakımdaydım bir ay yattım neredeyse hastanede olay bu

Öncelikle geçmiş olsun. Trafik kaza tutanağı olayın oluş şekli itibariyle gerçekleri yansıtıyor mu? Sizin olayınızda 2 şey söz konusu olabilir.

1. Trafik kaza tutanağı olayın oluş şeklini doğru yansıtmış ancak trafik polisi kusur değerlendirmesini yanlış yapmıştır. Bu durumda trafik polisinin yaptığı değerlendirme önemli değil. Kaza tutanağı irdelenerek kusur olup olmadığı ayrıca değerlendirilir.

2.durum trafik kaza tutanağı gerçeği yansıtmamaktadır. Bu şu şekilde olur. Sizin trafik kazasından sonra bilinciniz kapalı ise, karşı taraf polise olayı yanlış aksettirmiş olabilir. Bu durumda olayı gören birilerini bulmanız ve tanık olarak dinletmeniz lazım.

Her iki durumda da yapılabilecek şeyler var. Süreç kolay değil ancak Sigorta firmaları süreçlerin zor olduğunu bildiğinden nasıl olsa dava açılmaz öngörüsüyle ya ödeme yapmıyor yada düşük ödeme yapıyor. Özelden faydalanabileceğiniz bilgiler atıyorum. Geçmiş olsun.

Üst Alt