Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonrası %13 raporla tazminat hakkım..?

aqpqpa

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Geçirmiş olduğum trafik kazası sonrası karşı taraf asli kusurlu sayıldı ve ben %13 engelli raporu aldım.Karşı tarafın trafik sigortasına gerekli başvurada bulundum ancak sürekli olarak evrak istemekteler.İlave olarak tahmini ne kadar tazminat alırım.

Birşey sorucam %13 engelli raporunun sebebi nedir her kaza geçirene böyle bir rapormu veriliyor anlam veremedim açıklarsanız sevinirim...

merhaba milkychloe...
engel sebebi olarak bel bölgesinde oluşan 2 adet vertabra kırıgı

Hangi hastaneden aldın raporu ...rapor alırken trafik kazası dedinmi bı anlatirmisin

Sigorta şirketi zamanı uzatmak için bazen gereksiz evraklar ister.alacagin miktar ise,olay tarihi, yaşın,ve olay tarihi aldığın ücret e göre hesap edilir.

15.10.2015 trafik kazasi geçirdim 8de6 karsi taraf kusurlu kaza gecirdigimde 26 yasindaydim evliyim ve 1 cocugum var adli tip %21.2 surekli rapor verdi ne kadar tazminat alirim???

Sureli olmasi biseyi degistitmez ben tarfik kazasi gecirdigimde. 1 yillik rapor verdiler ama avukatim odememi aldi 2bucuk ayda

aqpqpa

Yaşınız kaç ve aylık geliriniz kaç resmî belgeli gelir varmı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne kadar tazminat alacağınızı hesaplayan programlar var. Ama bu işi Avukat kanalı ile yapmanız bence en doğrusu olurdu.

Üst Alt