Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonrası %15 rapor aldım. Tazminat hesabı nasıl olur?

patron123

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
25 yaşındayım trafik kazası sonucu %15 rapor aldım tek taraflı kaza kuzenim kullanıyodu vefat etti hiç suç görülmedi. ben yolcu konumundaydım sigortaya Avukatla dava açarsam ne kadar anlaşırsam ne kadar tazminat alırım ? kendi işimi yapıyorum tarım. tarım bağkuru oduyorum aylık elime geçen para 2000 tl civarı ama bordrosu falan yok.

patron123
şimdi tek taraflı kaza ve yegenine kusur verilmedi doğrumu, peki kusur kime verildi, lastiğemi verildi, diğer bir konu kaza yapalı 4 ay olmuş, sende uzuv kaybı yoksa sigorta şirketi 1 sene dolmadan alınan raporları kabul etmez, % 15 i nasıl verdiler hemen,
bence avukatla hareket et, ayrıca ölen yegenin içinde desteginden yoksun kalanlar varsa onlarda tazminat alacaklar, bunun için avukatla hareket etmenizde fayda var, dava açarsanız adli tıp kurumundan rapor alacaksın , sigerta şirketi adli tıp kurumundan alınan raporlara fazla itiraz etmez

bakın trafik kazası ile omurgamda t12 yükseklik kaybı ile t10 t11 vertabra kırığı oluştu korse tedavisi verdiler 3 ay kullandım pek bi düzelme yok sağ omuz ve köprücük kemiğ kırılması da oluştu kazada onlarda da bi düzelme yok kafam da ise 8 dikişlik yara açıldı buna oranla %15 az bile değil mi. kusur nereye verildi bilmiyorum ama herşey kuralında ne hız limiti geçmesi ne alkol hiçbir sorun yoktu sadece lastik patlaması sonucu bi yol gösterebilir misin

ya da sadece omurga t12 yükseklik kaybı için %6 orana ne kadar tazminat çıkar çünkü o artık hep kalıcıymış 25 yaşındayım

Maaş bodron olmadığı için asgari ücretten gelirin hesaplanacaktır.

Üst Alt