Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonrası %21 rapor verildi. Ne kadar tazminat alırım?

Mtnnn

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Mrb arkadaşlar 08.04.2018 tarihinde tek taraflı kaza yaptık aracı kullanan ben değildim. Kaza sonrası ayak bileğim kırıldı ve biri 5cm diğeri 7cm olmak üzere iki tane platin takıldı. Heyet raporum % 21 yaş 31 ne kadar tazminat alırım sizce.

ibrahim arslan

Ücretli öğretmenlik yapıyorum meb 1600tl aynı zamanda halk eğitimde okuma yazma kursu açmıştım 500 tl ücretde ordan alıyorum toplamda 2100 tl iki ayrı sigortam vardı.

Son düzenleme:
Trafik kazası

Mrb arkadaşlar 08.04.2018 tarihinde tek taraflı kaza yaptık aracı kullanan ben değildim. Kaza sonrası ayak bileğim kırıldı ve biri 5cm diğeri 7cm olmak üzere iki tane platin takıldı.
Heyet raporum % 21
yaş 31
İki ayrı sigortam vardı.
Millieğitimde ücretli öğretmen olarak çalışıyordum ordan 1600 tl alıyordum.
Halk eğitim merkezinde okuma yazma kursu açmıştım ordan da 500 alıyordum. Toplamda 2100 tl alıyordum
Sizce ne kadar tazminat alırım. Şimdiden çok tşkederim.

Ben yüzde 19 rapor ve 43 yaş.. ve asgari ücret gelirle 90 almışsam sen 150 ila 200 bin arası alırsın

Trafik kazası

08.04.2018 tarihinde tek taraflı trafik kazası geçirdik şoför ben değildim sağ ayak bileğime biri 5 diğeri 7 cm platin takıldı. Şimdi sigortayı mahkemeye verdik heyet rapor oranım kalıcı %21 sigortanın avukatı yazı gönderdi bu raporumu kabul etmiyor vücut fonksiyon kaybı için ayak bileği eklem hareket kısıtlılığı için ortopedik muayne raporu istiyor. Ne yapmayalım varmı böyle bi hakları... Yardımcı olurmusunuz ne yapmalıyım

sigorta sana yazı verdiyse bitlis devlet hastanesine gidecen ortopedi bölümünde muayene raporu alacan gönderecen

Peki almazsam ne olur tazminatımda bir sorun yaşarmıyım?

Biri 150 demiş diğeri 230 demiş Allah aşkına kardeşim evet ayak fonksiyon acıların kaybın çift değnek tek değnek kullanıyorsan bunlar senin heyet raporunu etkiler ve ona göre tazminat alırsın

Kaba hesapla 160.000-180.000 TL arasında tazminat alabilirsiniz.

Üst Alt