17 şubat 2015 te 8/8 kusurlu kamyonet bana kaldırım da çarptı hayli hızlı idi,her iki bacak,sol omuz kırıklar ameliyat sonucu, 11 ay geçti sol kol yarım klkıyor, kazada beyin ve iç kanama da geçirdim, Allah a sonsuz hamd olsun ölümden döndüm, 2 ay önce hastaneden tazminat için rapora gittim, ortopedi özür oranı için fizik e havale etti , fizik sadece omuz a %14 , işitme kaybı % 8 toplam %21, avukata raporu verdim mahkeme dosya ile bilirkişiye gönderdi, ama raporda durum bildirir yazıyor kabul görür mü, rica etsemuzman arkadşlar tahmini bir rakam verir mi, kaza günü maaş 2,600 yaş 44.....kazadan sonra 11 ay geçti, raporu 2 ay önce aldıığmda olmayan ancak şu aralar ortaya çıkan sağ ayak baş parmak ile yana doğru his kaybı uyuşma var,ayrıca tat ve bazı besinler özellikle soğan ve salça kokusu pişerken çok kötü alıyorum, ayrıca baş dönesi rapordan sonra ortaya çıkan bu yeni sorunlar için ne yapmalıyım, inanıyorum şimdi hastaneye gitsem oranım daha yüksek çıkar, oysa iş işten geçti mahkeme dosyamı bilirkişiye göndermiş, çok özülüyorum, beni bu hale getiren şoför halen ziyaretime dahi gelmedi, vurdum ettim yanıma ar kaldı hesabı, çocuklarımın psikolojsi bozuldu doktorlar kazadan sonra her şeye hazırlıklı olun demişler, ne olur bana yardımcı olup yol gösterin
Son düzenleme: