Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonrası %24 rapor aldım. Tazminat miktarı ne olur?

Hamitsam

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba motorsiklet kazasız sonucu fibula kırığı oluştu ayağımda ve 7 tane vida takıldı karşı taraf yüzde yüz suçlu yaşım 37 asgari ücretle çalışıyorum heyet raporum yüzde 24 verildi trafik sigortasından ne kadar tazminat alırım teşekkür ederim

Geçmiş olsun hamit zaten dosyanı birilerine vermişsin avukat yada takipçi sonucu bekle ibra senin adına çıkacaktır.Burda her biri bir rakam diyecektir.takipçiye vermişsen yüzdelik artı kdv alacak geride kalanı sana devredecektir.Avukata verdiysen vekalet ücreti artı yüzdelik artı kdv alacaktır..Burdan 150 000 de yazılsa 250 de yazılsa bu rakamların % 30 uçacaktır.onun için bekle sonucu burdan ne çıktı bizimlede paylaşırsan bizde öğrenmiş oluruz .yada özelden aracın plakasını biliyorsan dosya numarasını paylaşırsan sana çıkan net rakamı paylaşırım

Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim Evet Avukata verdim evrakları O da sigortaya yolladı Bir hafta oldu Şu anda bekleyeceğiz dedi ama sizin de dediğiniz gibi Herkes bir şey söylüyor 80 diyende var 150 diyen de var tabii ki hakkın neyse onu almak istiyorum çünkü sakatım ve her işi yapamıyorum Sonuçta iki tane çocuğum var ve ayağın eskisi gibi değil teşekkürler

Bütün evrakları verdikten sonra trafik tazminatının ne zaman yatıyor Bir bilgisi olan yazsın

hamit yaklaşık olarak 214 000 tl civarı bir ödeme alırsın avukat sana ne kadarını yansıtır bilemem onun içinde istersen kaza tarihi aracın plaka ve poliçenisini yazarsan net rakamı yazarım size

İbrahim aslan@ söylediğiniz miktar benim ortalama alacağım miktarın yarısı yani 117 avukatımın hesabı Tabii ki şu anda Evrakların Genel Müdürlükte tazminat hesabına gönderilmiş yani hesaplanıyor Muş

Üst Alt