Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonrası %29 raporla ne kadar tazminat alabilirim?

Kara21

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar 2014 kasim ayinda trafik kazasi gecirdim sag gozumde gorme kaybi var 2016 da dava actim bilirkisi raporlarina itiraz oldu iki defa ucuncu raporu istanbul adli tipa gonderdiler kazada 100 de 100 hakli ciktim mahkememe bir hafta kaldi karar yazilacak tam teşekküllü hastaneden 100 de 29 rapor aldim yasim kaza yaptigimda 26 idi suan 30 yasindayim maasim asgari ucret ne kadar tazminat alabilirim yardimci olabilecem kimse varmı.

275 bin artı 2016 dan bu yana olan yasal faiz yine eline geçecek olan para vekalet kdv yüzdelik çıkarsa eline geçen para çıkan paranın 100/66 sıdır

Merhaba İbrahim arslan oncelikle teşekkür ederim beni aydinlattiginiz icin
Bi sorum daha olacakti bu hafta buyuk bir ihtimal mahkeme karari okuyacak
karar alindiktan ne kadar zaman sonra tazminatimi alabilirim ve bu tazminat hesaplamayi nasil yaptiginizi ogrenmek isterim saygılar

Merhabalar karar kesinleştikten sonra tazminatınızı alabilirsiniz. Sigorta şirketi itiraz ederse önce istinafa sonra yargıtaya gider daha sonra kesinleşir. İtiraz etmezse daha kısa sürede kesinleşir . Ve tazminatınızı daha erken alırsınız Kara21

Merhabalar bu mahkeme karar okunacak butun dosya kapsami tamamlandi tazminatimi alabilirim yani. Ondan sonrami istinaf ve yargitay sureci basliyacak istinaf ne kadar surer yargitay ne kadar aydinlatirsaniz sevinirim
senasrc92

Kara21 Karar size tebliğ edildikten sonra 2 hafta içinde sigorta şirketi itiraz etmezse tazminatınızı alırsınız . İtiraz ederse dosyanız istinaf mahkemesine daha sonra da yargıtaya gider . Maalesef ortalama 2 sene . Vekiliniz yok mu kendiniz mi takip ediyorsunuz ?

senasrc92
Vekilim var ama sordugum sorulara net konusamiyor tazminatim hakkinda bilgi veremiyor ne kadar surecegini soyleyemiyor yani vekili bos tuttum butun islemleri ben yapiyorum kendim takip ediyorum uyaptan felan 5 yil surdu davam

Kara21 davanızın başında olsaydınız size çok iyi bir avukat öneririrdim . Ama uzun olan süreci geçirmişsiniz . İnş istinaf yada teminiz bekleyemeden tazminatınızı alırsınız .

avukatına sigorta şirkenin avukatiyla uzlaşmaya gitsin yoksa çok beklersin 20 otuzbinden vaz geç bir an önce paranı al 3 ayda bitmesi gereken işlem yıllara mal olmuş kaybını şurdan hesapla dolar 1.8 ken bu gün 6 tl alacağın rakam aynı

Kara21

225 bin tl alırsın sigorta şirketleri genelde faiz ödememek için boş yere istinaf ve akabinde Yargıtay sürecine girmez ödemeyi hemen yapar.

Mrb 2018 de trafik kazasi gecirdim ve 48% rapor aldim ne kadar bi ödeme alirim bilgisi olan yazarsa sevinirim tskr ederim

ödeme bilgisinin verilmesi için yaşın maaşın kazadaki pozisyonun kusur oranı olmadan nasıl bir hesap çıksın

Yolcu konumundaydim. 23 yasindayim ve asgari ücret aliyordum

rapor tarihi itibarıyla çıkan karşılık 488 bin sigorta şirketi bunun 360 bin lirasını öder kalan kısmı araç işleteni ve sürücüden dava yoluyla alabilirsin .kaza sırasında iki araç varsa her ikiside kusurluysa ordan sulhen talepte kısa sürede yada daavada uzun sürede alabilirsin

Üst Alt