Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonrası %5 raporla alınabilecek tazminat..?

steam123

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese iyi günler. 23.11.2016 tarihinde yaya olarak geçirmiş olduğum trafik kazasında karşı taraf %85 kusurlu bulundu. Tam teşekküllü hastaneden %5 sürekli özür raporu aldık. Kaza sonrası ayağım kırıldı ve çok şükür platin takılmadı. Lakin yüzümde görünür bölgede derin kaza izleri bulunmakta. 27.11.1995 doğumluyum ve kaza olduğu sırada üniversite öğrencisiydim, herhangi bir işte çalışmıyordum. Kaza sonrası maalesef okulumdan 1-2 ay süreyle mahrum kaldım. Tahmini olarak hangi aralıklarda sigorta tazminatı alabilirim ? Üniversitemde hem lisans hem çift anadal hemde yandal öğrencisiyim. Aynı zamanda AÖF Uluslararası İlişkiler bölümüne de kayıtlıyım. Kaza sebebiyle öğrenimim ciddi manada aksadı. Bunun trafik sigortası tazminatında herhangi bir etkisi olur mu ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler teşekkürler.

Merhaba,

Öğrenci olmanız durumunda mezun olduğunuzda farazi olarak elde edebileceğiniz gelir üzerinden tazminat hesabı yapılır. Gelir durumu ilgili meslek odasından araştırılır.

Syg.

Üst Alt