Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonrası %5 raporla ne kadar tazminat alırım?

Erdii76

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2012 yilinda üniversite ögrencisiyken trafik kazasi gecirdim burnumda kirik olustu ve adli tiptan yüzde 5 oraninda rapor aldim. 4 yildir ögretmenim ve maasim yaklasik 5000 tl. Ne kadar tazminat alirim. Yardimci olursaniz sevinirim.

2012 yılındaki asgeri ücret neyse ona göre hesaplanırsınız suanki maasınıza göre değil. Öğrenciyken asgeri ücretli olarak görünüyosunuz. Çok bişey alamazsınız sanırım

Burnunuzdaki kırık cok ciddi miydi ameliyat oldunuz mu bi hasar kaldımı görüntüde birde baska yerinizde bir şey varmıydı

Ameliyat oldum evet ve yamukluk kaldi biraz alnimda ise iz kaldi. Bi avukatla gorustum bana 4 yildir calisiyor olman alacagin tazminati etkiler dedi.

Burnunuzda ne kadar yamukluk kaldı peki baskası bakınca farkedilecek sekilde mi? Sadece alnınızdaki ize 5 vermeleri gerekirdi diye düşünüyorum kalıcı izler yüzde 5 cunku

Burnunuza da extradan neden vermemişler anlayamadım. Adli tıptan mı aldınız raporunuzu

Evet adli tiptan ikisine toplam yuzde 5 verdiler. Burnum bakinca farkediliyor evet. Peki avukat bana kaza tarihinde sinif ogretmenligi okumam ve 2015ten bu yana ogretmen olarak calismam bundan sonra da caliscak olmam alacagim tazminati etkiler dedi. Dogru mu bu durum

Doğru olabilir o daha iyi biliyordur bu işleri. Sonucta kalıcı izleriniz ve görüntüyle birlikte calısacaksınız sürekli. Bu durumda yüksek bir mebla alırsınız eğer suanki maaşınızı hesaplarlarsa. Neden 2012 yılında geçirdiğiniz kazanın raporunu 7 sene sonra aldınız keske önceden basvursaydınız para almak için.

Bu konular hakkinda bilgim yoktu diyelim biraz gec kaldim

Kaza ve tazmınat konusu gercekten karısık ve hassas bir konu
Tazmınat almanız ıcın bıreysel veya avukatınız aracılıgı ıle talepte bulunmanız lazım
Avukatınız varsa sıze yardımcı olacaktır.

Sigorta Sirketi Tazminat Ödeme Süresi

Iyi gunler dilerim herkese. Tüm evraklar sigorta sirketine ulastirildiktan sonra sigorta sirketi ne kadar süre icinde tazminat öder? Cevap verecek olanlara simdiden tesekkur ederim

Üst Alt