Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonrası %92 raporla ne kadar tazminat alırım?

SystemError

Yasaklı Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
31 ocak 2017 yılında yani yaklaşık 3 ay önce yolcu olduğum araçta trafik kazası geçirdim..omurilik felci oldum ve 2 yıl geçerli %92 rapor var

Makine mühendisiyim kazayı yaptığımda 29 yaşındaydım daha yeni firma kurmuştum maaşım yoktu lakin bir ay önce çalıştığım yerde 2500 tl net maaş alıyordum sigortamda 3300 brütten yatıyordu

Yolcusu olduğum aracın sigortası yokmuş

Ne kadar tazminat alırım veya almam gerekiyor

Son düzenleme:
%92'lik raporunuzun sürekli olması halinde;

Yaklaşık 1 milyon TL tazminat hesaplanır. 2016 yılı teminat limiti ise 310.000-TL'dir.(2017 yılı limiti 330.000-TL)

Saygılarımla.

Son düzenleme:
Sayin Projetor, 2 yillik %92 oranindaki raporunuz ile 55 bin civarinda tazminat alirsiniz. Tedavi masraflari da bu tazminata eklenir. 2 yilin sonunda veya daha once kallici is gucu kaybi ile surekli bir rapor verilirse verilen raporun % sine gore yeniden tazminat hesabi yapilip tazminat talep edilir. Kalici is gucu kaybi nedeniyle alacaginiz tazminat oldukca yuksek olabilir.

geçmiş olsun rabim şifa versin işlemini bu gün itibarı ile açsan eşdeğer poliçe ödemesi 330 000 tl raporun büyük ihtimal kabul edilir gecicide olsa omurilik zedeleenmelerinde geriye dönuş yoktur.dosyanı kimseye vermediysen işlemi sende yapsan bende yapsam T.C nin en meşhur avukatıda yapsa alacağın rakam 330 000 tl dir .dosyanı kimseye vermediysen sana yardımcı olayım neleri hazırlaman gerekiyorsa evraklarını oluşturalım işlemini kendin takip et.
burda yorum yazıp ahkam kesenlerin tamamı ya bir hasarcının takipçisi yada avukatın elemanıdır .bende kendi adıma çalışıyorum burda yorum yazanlar bende çok sana yardımcı olmak istiyorum uygun görürsen selamlar iyi günler

Güvence fonundan tazminat alırsınız sigortası olmayan araçlar için devletin oluşturduğu Bir fondur sigorta şirketlerinden kesilir

Üst Alt