Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonrası açtığım dava dosyam bilir kişide. Sonuçlanması ne kadar sürer?

mustafa-ak

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
sLm arkaDaŞlar benim de DeVam eDen DaVam var 2004 ten bu yna :D sigorTa Tazmınat DaVaSı aDLı tıpa GöndermiŞLerdi doSyamı 100 SakaTlık Oranı vaR diye doSyamı mahakamnın göruLdugu yere GöndermiŞler sonunda Ve aVukatım Raparonun biLir KiŞiye GönderLdgini aRayıp soyLe Di Benim sorum bilir Kişiye biLir KiŞDe ne kaDar Surer biLen varmi BunDan sonra ne oLur sonuC ne oLur biLen vaRsa yaZSin LüTfen :

selam hayırlı günler kardeş daha öncede size yazmıştım .trafik kazalarında süreç 1 ay ile 3 ayda işlemler biter ödeme sakatlık oranında yapılır ve poliçe kapsamında senin avukat 2004 yılındaki poliçeyi bırakıpta 2011 poliçesinden işlem yapmaya kalkışırsa daha çok adli tıp beklersin.kaldıki senin dosyanın bilirkişisi daha önceden yapılmıştır raporun hastane tarafından verilmişse kalcı ibaresi varsa bunun bilirkişisi olmaz geriye tek şey kalır avukatların bu işlemleri bilmemesinden başka bir şey değildir.sigorta şirketine evraklarını sunarsın dosyan ya ödenir ya eksik evrak denilir yada her şey tamamsa incelendi tazminat hakkınız ya var yada yok denilerek dosya kapanır .bu süreç bazı sigorta şirketleri hariç 45 iş gününde biter.takipçi değilsen samimiysen bilgilerini benle paylaş yapılması gereken neyse sana kısa yoldan çözümünü önereyim .

iLiglniz iCin tŞk eDerim ibarahim bey özeLden VarSa tLf yaDa mSn AdreSini yaZaRSaniz SizinLe payLaşmak iSteRim

mustafa
noldu davan sonuçlandımı.bilirkişiden geldimi dosyan.süreci yazarmısın, son durum nedir

SeLam kaZaZede Benim iŞim biraS kaRıŞık be abiCim adLi tıpta Rapor bekLiyodum geLdi 2 ay onCe geLir geLmeS aVukaTım aRadı beni SigoRta SikerkTinin uzLaŞmak iSteDgini SoyLe Di SiGorTa Guya avukata 25 miLyar TekLif etmiŞ Oda bana SorDu ne DiyoSun diye benDe kabuL etmeDim Raporun biLir KiLiŞiye GitmeSini soyLeDim geCen aYin 27 Sindeydi mahKeme DoSya geLip yeTiŞmedi 12 ay atıLdı DaVa bakaLım beKLiyoRuS DoSya nın geLmeSini geLinCe hemen kaRar CıkmCakmıŞ SözDe kaC yıL oLdu bu daVanın sonu geLmedi Bir turuLuu ama SiGortanın TekLif etgi 25 Bin cok az deiLmi biLen aRkaDas veya aLan oLdumu aLan VaRsa yaSabiLrmi yanLız Benim 2002 de oLdu daVa 2004 acıLdı biLemiyorum ama 25 Bin Cok az Bi paRa Diye geLdi Bi uC kaGıt mı Dönuyo anLmadm aVukat taRafından

kardeş durumun içeriğini tam bilmiyorum ama ben ce bu miktar çok az benim davam üç yıl sürdü bizde sigorta şirketiyle uzlaşmaya gittik dava uzamama açısından sigorta şirketinin teklif ettiği daha fazla olmalı seninkinde var bir sorun iyi araştır derim

adli tıptan gelen oran nedir
kazada kusur oranın nasıl
yaşın ve varsa maaşın ne kadar
avukatın ne diyor bu duruma
teklif edilen miktarı kabul etme.eger tazminat hakkın varsa zaten kazanacan paranın yasal faizi bu rakamı geçer

adLi TipTan qeLen RaPoR 100 kaLıCı SaakatLik aVukatım SigorTayLa uzaLaSmayı iStiyoDu Ve 7 yıLdır Suren DaVanın FaZinin 13 Bin tL oLdgunu SoyLedi maaaŞım engeLi maŞı baŞka yOk aYrıCa aVukatın deDgi biLir KiŞiden reD te geLebLir siGortanın önerDigi paRayı kabuL etmemi soyLeDi ama Bn bilir KiŞinin verCegi kaRar oLsun deDim biLiyorum iyimi Kötu etGimi

ama ŞoyLe biRŞey de etim SiGorTanın kenDi avukatını aRadım ve DeDigi biZim senin icin önerDgimiz mikTar aVukatına 31 Bin avukat maSrafLarı haRic ama aVukatın deDig 25 bin OraSı da ayrı Bi muma anLadım ve biliyorum ama yineDe biLiR KiŞiye Gitsin deDim bakaALım hayırLısı bekLiyorus

Üst Alt