Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonrası avukat komisyonu ne kadar tutar?

captori36

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar. Geçen hafta kardeşim jandarma bölgesinde trafik kazası yaptı.Kaza sonrası jandarma gelmeden önce kazaya karışan sürücü aracın yönünü çevirmiş.Tüm kusuru kardeşime vermişler. Şimdi kaza raporuna itiraz edeceğiz. Bunun için avukata vermek gerekli mi yoksa sulh ceza mahkemesine başvuru yeterli mi? Avukatlar bu konuda ne kadar komisyon almaktadır bilgisi olan yazabilir mi?

bir avukata vekalet vermeniz gerek.
sulh ceza mahkemesine başvurmanız yeterli değil. Zaten sulh ceza mahkemesi diye bir mahkeme de yok.
avukat komisyon almaz vekalet ücreti alır. ne kadar vekalet ücreti isteyeceğini de avukat bilir.

ceza davası ıcın 3 bın tl ye anlaşmıştım ben mutlaka bı avukatla calısın ve bu avukat kaza bolgesınden bı avukat olursa sızın ıcın daha ıyı olur

Bu konuda bilirkişilerle çalışan avukatlar var. Bende diyorum ki kazaya kendim itiraz edeyim, sonra avukata vereyim. Birde sigortacı,bilirkişiye neden para yedireyim

çok doğru düşünmüşsünüz.
hasta olduğunuzda da önce kendinizi biraz ameliyat edin, sonra kalan kısım için doktora gidersiniz, kimseye boş yere para vermeyin.

Kan emiciler, işiniz gücünüz komisyon.

Öncellikle,Merhabalar.Daha önce adli tıptan rapor alan arkadaşlar hangi Üniversitenin Adli Tıpından rapor daha kolay alınıyor? Hangi Üniversite ne kadar ücret talep ediyor? Bu konuda daha iyi maluliyet raporu veren üniversite var mı? Buradan ya da özelden yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler..

Kardeşim ben aylardır bu işleri kendim koşturuyorum ilk önce şunu söylemeliyim tedavinin bitmiş kırığının iyileşmiş olması lazım. Sonrasında oldugun ameliyatın ve bütün tedavilerin epikrizini mutlaka alıyorsun. Bulunduğun ilde Adli tıp anabilim dalı olan bir üniversite hastenesinden maluliyet(engel durumunu belirten rapor) raporu alıyorsun fakat yeni kanuna göre sigorta şirketleri artık alınacak üniversite hastanesine dilekçe yazması gerekli, böyle bir kanun çıktı bunuda araştırman lazım ben şuanda kanun hükümlerini araştırdım sigorta şirketine dilekçe yazdırmakla uğraşıyorum. Ücretide maksimum 400TL gibi bir tutardı

09.02.2018 tarihinde yaralamalı trafik kazası geçirdim. Tedavim tamamlandıktan sonra bireysel özürlülük raporu aldım. Sonra sigorta şirketine başvurdum. Sigorta şirketi yeniden rapor almak için devlet hastanesine yönlerdirdi. Bende yeniden gidip devlet hastanesinden rapor almadım bunun yerine sigorta tahkim komisyonuna başvurdum. Süreç uzayacak gibi? Bu konuda yardımcı olacak var mı?

Tedavi giderlerinin 2011 yılında çıkan yasadan dolayı sigorta şirketleri karşılamıyor. Tedavi masraflarını sgk dan nasıl temin edebiliriz.

Yaralamalı kaza sonrası avukatlara ne kadar ücret veriyorsunuz? Bu konuda avukat tavsiyesi verebilecek olan var mı?

Tazmninat için sigorta tahkim kuruluna mı başvurmalıyım yoksa mahkemeye mi? Hangisi daha hızlı çözüm getiriyor.

captori36

Bireysel özürlülük raporu nedir? Altında kimin imzası var, sakatlık oranı hangi yönetmeliğe göre tespit edilmiş

üniversite adli tıp bölüm başkanlığından kendim gidip yeni yönetmeliğe göre rapor aldım.

Üst Alt