Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonrası Bilirkişi süreci ne kadar zaman alır?

absentm

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
Trafik kazası sonucu açılan davamda dosyam nihayet bilirkişiye gitmişti.Fakat gidelide 2 ay oldu.Mayıs 26da ise duruşmam var.Bu bilirkişiye giden dosyaların geri dönüşü yaklaşık olarak ne kadar sürüyor.Ve bundan sonra mahkeme süreci nasıl ilerliyor.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Valla benimde dosyam bilirkişi de hesaplanması için fakat adli tatil giricek araya bir daha eylüle gün verdi mahkeme ama uzun sürüyor.Bide ankaraya yollarsa daha uzun

Kardeş bu bilirkişi gönderim süresinin geri dönüşünün max 3 ay oldugunu duymustum aslı varmıdır bilmiyorum senin davayı niye eylüle attı temmuz dururken ona anlam veremdim bu arada

Ankaraya yollarlarsa hesaplamaya uzun sürer. 45 gün adli tatil var diye oraya attı.

Son düzenleme:
Bilirkişi raporu geldi ve taraflara tebliğ edildi

Mrblar bilirkişi raporu hazır ve taraflara tebliğ edildi:confused::confused: 20 ekimde ise duruşma var bundan sonraki süreç nasıl ilerliyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Bilirkişi trafik kazası hatalarını % lik olarak verdikten sonra maluliyet raporunu alınmışsa oda bilirkişiye gönderilecek oda geldiğinde eğer doğuru hesaplanmış ise cavukatın itiraz etmezse 1 celse daha sürer sonra sonuclanır dava.

MuraTTameR

Bilirkişi raporu gelmiş kardeşim kusur oranı sağlık raporu ödenecek tazminat miktarı herşey belli taraflara tebliğ edilip teslimde edilmiş 20 ekimdeki duruşmada karara bağlanırmı bağlanırsa ne zaman ödeme yaparlar bilgin var mı

absentm

Dosyan bilirkiside ne kadar süre kaldı, yani kac gunde ayda hesaplama yapıldı?

enes75

valla kardeş nisanda gitmişti yanlış hatırlamıyorsam temmuzda gelmişti temmuzdaki duruşmayada yetişmemişti ekime kaldı

Üst Alt