Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazasi sonrasi dava sürecinde avukat tereddütü..?

dildar

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba...Abim eylul 2013 de motor ile bir minibüse carpti.
kusur yuzde 85 karsida bulunmus.

Beyin travmasi gecirdi ve yogun bakimda kaldi.ayrica bacaginda kirik sol kolunda gucsuzluk var kolunu kaldiramiyor.

Sigortaya acilanTazminat isini bir avukata verdik ama 5 aydir daha bir sonuc alamadik. Ayrica abim yogun bakimda iken tanidiklari bir polis araciligiyla ifade hazirlamislar ve bize takipsizlik karari verilmistik diye bir yazi geldi ve sok olduk.
buna da itiraz ettik sahte imza ve yogunbakimda iken boyle birsey yaptiklari icin.

sizce davanin seyri nasil. Ayrica avukat ikinci dava icin abime yuzde 20 alirim demis.tesekkurler

hidro sefali ameliyatı oldum kafatranvası beyin kanaması kafakırığı ayak kırığıkaç para tazminat alırım yüzde yüz ben haklıyım

çok geçmiş olsunn avukatların hepsi bu işi yapamaz yapması imkansız birisi boşanmada uzmandır birisi iş kazasında birisi trafikde baş ağrısı için ortapedi doktoruna gidilirmi gidilemez ... Hakan Erdem Avukat ankarada telefon 0312 231 44 04 Hakan Bey tazminat işinde çok tecrübelidir arayıp görüş derim sana ne yapılacağını söyler zaten hakkı verdi dersin adanadan tlefonunuzu linki burda

Ana Sayfa | Başkent Hukuk Merkezi | Aile, Bankacılık ve Finans, Ceza, Çevre, Deniz, Eşya, Gayrimenkul, Gümrük, Havacılık, İcra ve İflas, İdare, İş ve Sosyal Güvenlik, Kamu İhale, Miras, Rekabet, Sigorta, Tazminat, Ticaret, Vatandaşlık, Vergi, Yabancı

lllllll

5 ayda ne gıbı bı sonuc beklıyosunnn ve awuktlar tazmınatta 120 alıyolar dogruda

avukat yeni ise değiştir yeni avukatlar pek bilgi yetenekleri beyinlerine oturtmadıkları için zayıf görünmektedir... benim size tavsiyem heyet avukatlarına başvur onlar profesyoneldir sana yardımcı olurlar ki bu imza durumuna senin itiraz etmen bile saçma avukat ne işe yarıyor...

%20 alır bende aynı vekaleti ve sözleşmeyi yaptım ama sıkı kontrol altına alman lazım avukatın ne yapacağı belli olmaz

pazarlik yap yuzde 10 razi olur sigorta davalari kolay ve sonuc kesin davalar

Üst Alt