Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonrası dosya masrafları 4 bin tl tutar mı!?

kukurre

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkeze merhaba geçen sene 7. ayda motor kazası yaptım şuan sol ayağımda iki tane pilatin var
kısa kesiyorum arkadaşlar %4 rapor aldım avukatım dava yoluyla gidicez 8 ayda halledicez falan dedi uzadıda uzadı ve bu ayın 29 u mahkeme var ama sıkıntı şu bilirkişi hazırlanmadığı için mahkeme bi sonraki tarihe atıcakmış ben şimdi bana verilen sözlerin tutulmadığı için dosyamı burdan almak istediğimi söyledim dosya masraflarını verip alabilirsiniz oda 4 bin tl civarı tutar dedi bu nekadar doğru ne yapmam gerekiyo davayı ben yürütmek istesem bu aşamadan sonra ne yapmam gerekiyo yardımcı olursanız çok sevinirim bu arada alacağım tazminatın %30 unu avukat alıcak öyle anlaştık herkeze kazasız belasız günler.

dosya masrafları 400 en fazla ama anlaştığınız %30 ne demek ya hiç mi araştırmadın %15 en fazla.

bu arada vekalet ücreti arti % 18 kdv de eklersen çıkacak paradan uçacak olan % 70 i bulur harca harca bitmez geçmiş olsun

Saolun gerçekten çok yardımcı oldunuz içim rahatladı valla.

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.Söylenilen meblanın kesinlikle doğru olmadığını düşünüyorum.Max olarak tutsa bile 550 civarıtutar.Avukata nasıl vekalet verdiysen ayn şekide azilname çekm hakkınız bulnmaktdır.anlaşma oanına gelince o oran anlaşmaya bkar karşılıklı.

Üst Alt