Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonrası heyet engellilik derecesi vermedi!?

Rıza_62

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi aksamlar diliyorum 12 aralik 2019 tarihinde kaza yaptım suc tamamen karşı tarafa verildi.Heyet iyileşme tam olduğu için ve hasar kalmadığı için rapor vermedi.Bugun sigorta şirketini aradım 5.5 ay raporlu kaldığım ve hastane masraflari ayrıca iş göremezlik dönemindeki kaybı biz odemiyoruz policemizde böyle bişey yok dediler.Benimle aynı durumu yasayan varmı? Sigorta şirketi hangi giderleri ödüyor cvp verirseniz cok mutlu olurum iyi akşamlar.

Sigorta şirketleri rapor paralarını SGK ödediği için geçici iş göremezlik tazminatı ödemiyor. Kalıcı bir sakatlığınız olsaydı onun tazminatını isteyebilirdiniz. Kazadan dolayı ne gibi sağlık probleminiz var şuan?

Cmmddmm şuan bi problemim kalmadı iyilestik ama 5 5 ay calisamadim ayrıca özel hastanede ameliyat oldum onun ücretlerini ben ödedim.ama bildiğim kadarıyla raporlu dönemde ki ücretinde ödemek zorunda diye biliyorum.

SGK'lı olarak çalışıyorsanız iş göremezlik ödemenizi SGK yapıyor. Bunun dışında acil müdahale dışındaki özel hastane masraflarını sigorta şirketi de SGK da ödemez.

Üst Alt