Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonrası istanbul adli tıp kurumu'nun verdiği orana itiraz?

cemal1453

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
arkdaşlar sizlerin yorum bekliyorum ben 2010 yılında yaptığım kaza sonucu 2012 mayıs ayında adana adli tıp kurumunun vermiş olduğu %64 oranındaki rapora sigortanın itirazı üzerine yeniden muayne yapılıp her hangi bir iyileşme yada farklı bir durum olmamasına rağmen İstanbul adli tıp a giden benim durumumdaki bir çok raporda düşme olmamasına rağmen benim rapor %39.5 olarak İstanbul adli tıptan geri geldi o dönem itiraz etmek istedim rapora ama maddi sıkıntılar hat safada olduğu için rapora itiraz etmedim ona göre tazminatımızı aldık son günlerde bilindiği üzere feto soruşturmasında benim raporu düzenleyen doktorlarında olduğu kişiler görevden uzaklaştırıldı gerçi aradan 3 yıl geçti ama benimde bu konuyu araştırtıp eğer rapor uygunsuz verilmişse bu konuda yapabileceğim bir şey varmıdır her kese sağlıklı günler dilerim

Sevgili kardeşim bizlerin burada bu konu hakkında görüş bildirip bir şeyler karalaması pek doğru olmaz ve üstelik yapılabilecek yorumlar seni de hataya sürükleyebilir.. Mesele sanırım biraz hukuki boyut kazanmış.. O nedenle sıkıntını tanıdık bir avukata açıp ondan fikir alman daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.. Allah işini rast getirsin..

Üst Alt