Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonrası oluşan %42 sekel için ne kadar tazminat alırım?

Jakal1976

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Yaşım 41. 1 sene 2 ay önce kendi kullandığım TIR ile başka bir tırın arasında kalarak fabrika içerisinde kolum kırıldı. Parçalı kırık oluştu ameliyat oldum 2"rapor verdiler. Kesin rapor 42,kalıcı. Ömür boyu

şimdi ki aldığım maaş brüt 3400 net 2600.ağır vasıta TIR şöför üyüm. Kaza zamanında aldığım maaş 1450 net. 2ay sonra bıraktım. Şimdi maaş 2600.
sormak istediğim sigorta tan ve bana çarpıp kalıcı 42,gibi bir oran yüzde bırakan şahıstan ne kadar tazminat alırım maddi ve manevi.
Hastane masrafı faturası 3000tl faturalı. Avukat a vermek daha mantıklı geliyor kendim işin içinden çıkamıyorum. Saygılar.

Demek her sağlam insan da bir özürlü adayı.

Ne zaman emekli olabilir im. 2001 giriş.

Asliye cezada mahkeme görüldü yüzde yüz suçlu bulundu 2500"tl ceza ve 6ay ehliyeti ne el konuldu

geçmiş olsun bütün haklarını alman için önce sigorta şirketlerine sulhen çözümde talep edecen en kısa sürede ödemeni alırsın çıkan ödeme hesaplanır bakiyesi kaldıysa bu sefer sigorta tazminatı konusunda işin uzmanı bir hukuk burosuyla işlem yapmak kamyonlarda bazı sigortalar manevi tazminatıda öder bakarsın senin sigorta şirketin bunların içinde olur .şahıslarla uğraşmaktansa sigorta şiirketine dava açar ödemede sıkıntı yaşamazsın

42 engelli raporum var ne kadar tazminat alırım

Yaş 41 sigorta giriş2001 karşı taraf yüzde yüz suçlu 42 engelli raporum çıktı. Kaza tarihi 14.10.2015 Kaza tarihinde net 1450 alıyor dum. 2 ay rapor verdiler.

Şimdi ki maaş ım, 2600net

Rapor bitince iş değişikliği yaptım. Maaş, 2600 sol kolda, 2platin var rapor kalıcı

net değil, brüt maaştan hesaplama yapılır.
kaza tarihinden bugüne kadar (bilinen dönem) bilinen brüt maaşınıza göre hesaplanır,
rapor tarihinden, 60 yaşınıza kadar (bilinmeyen aktif dönem) son aldığınız brüt maaşınızdan hesaplanır.
60 yaşından tahmini ölüm yaşına kadar (bilinmeyen pasif dönem) agisiz net asgari ücretten hesaplanır.

internette açık açık cep telefonu paylaşanlar da genelde reklam yapmaya çalışan avukatlar veya onlara komisyonla iş paslayanlardır, herkese güvenmeyin.
aklı başında bir adam, normalde kullandığı telefon numarasını binlerce kişinin girdiği bir sitede paylaşmaz, paylaşıyorsa o işin içinde başka bir iş vardır, dikkatli olun.
ben cep telefonu numaramı buraya yazmam, siz de yazmazsınız. adamın biri buraya ve forumdaki tüm kaza konularına numarasını yazıyorsa o adamdan korkun.

Jakal1976
alabileceğiniz tazminat 400.000 TL civarında, kaza tarihindeki zmss teminat limiti kadarını sigorta şirketinden alırsınız.
kalanı da aracın immsi varsa imm sigortasından, immsi yoksa araç işleteni veya sürücüsünden alırsınız.
bunun dışında manevi tazminat hakkınız da var.

42 kalıcı raporla ne kadar tazminat alırım.

Kaza tarihi 14.10.2015 aldığım maaş 1750 brüt 2 ay rapor verdiler iş değişikliği yaptım şimdiki maaşım brüt 3400 karşı taraf yüzde yüz suçlu. Yaşım 40 TIR şoförü yüm. Kolu da parçalı kırık oluştu platin ler var. Hareket kısıtlığı var. 42 kalıcı rapor verdi hastane. Ne kadar tazminat alırım. Ceza davası görüldü. 2500para cezası ve 6ay ehliyeti ne el konuldu. Bir de arkadaş lar bu aktüel hesaplama çok sürüyor mu. 20 gün oldu cvp yok. Çatlayacak.

Benim engel raporum 42 çıkmıştı aktüel en ve eck raporu na gönderildi 19 kabul ediyorsanız ödeme bu şekilde olacak denildi. Kaza tarihi 14.10.2015 kusur yüzde 100 karşı taraf. Özürlü oranı 42den 19 dendi. Koluma platin takıldı. Aldığım kaza esnasında 1750brüttü. 2su rapordan sonra işi bıraktım. Başka bir işe başladım hala 3400 maaş la devam ediyorum TIR şoförüyüm evliyim eşim çalışmıyor 2oğlum var okuyan bu 19 özürle ne öderler bana. Yaş 40

Kardesim bende bir engelli olarak burda bulunuyorum. Ancak meslegimde hasar danismanligin da temsilcilik. Bana ulasirsan sana her konuda ücretsiz bilgi veririm. Yapilacak birsey varsada elimden geleni yaparim. Vaad vermem sunu alirsin bunu alirsin diye. Bakmadan birsey soylemem. Bilir kisiler inceler doktorlar bakar sonra soylerim. Turkiyenin en buyuk hasar danismanlik sirketidir. Magdur hakkini savunur. Firsatcilik yapmaz. qnetugur@gmail.com adresinden veya burdan mesajla ulasabilirsin. Ayrintilarida burdan yazariz herkez bilgi sahibi olur.

Üst Alt