Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonrası oluşan durum için aldığım sağlık raporu doğru mu?

Benabc

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
İyi günler arkadaşlar 9 ay önce geçirdiğim trafik kazası için bugün bulunduğum ilin devlet hastahanesine heyet raporu almaya gittim. Ordaki yetkiliyle hangi raporu almam gerektiği hakkında bayagi konuştuk, ben trafik kazası sonrası oluşan kalıcı hasarın belirlenmesi için olacak diyorum adam öyle bir rapor yok işin içine trafik kazazisini katarsak iş adlı olaya girer onun içinde savcılıktan üst yazıyla gelmen gerekir diyo neyse en sonunda engelli raporu işini görür dedi. Başladım bütün doktorları dolaşmaya fizik tedavi doktoru bu platin ve vidalar için sana mutlaka bir oran çıkar ama bizim onu vermeye yetkimiz yok adlı tıpa gitmeniz gerekir dedi iyice kafam karıştı.
Hasarla ilgili bütün doktorlara gittim ve hepsi bulguları aşağıdaki kağıda yazdılar ayin 27 sine heyet için gün verdiler. Arkadaşlar bu yaptığım işlemler doğru mu yoksa boşa mi uğraştık bütün gun[emoji36] [emoji36]
aae074a40e93957fc321d1ba8d83aa9f.jpg
8d5970ead6baa569fc8f10407506ab78.jpg
a53fb5ab5993b7fd16f5a588453f8eef.jpg

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle geçmiş olsun, olay mahkeme sürecinde ise mahkeme zaten kendisi bir rapor talep edip sizi ilgili hastaneye yönlendirir diye düşünüyorum. Bundan bağımsız olarak durum bildirir raporu alabilirsiniz ama bu ücretlidir, engelli raporu ise her halukarda bundan sonraki yaşamınızda size faydası olacak bir belgedir.

Trafik kazası iş kazası veyahut normal bir engel/rahatsızlığınından dolayı hastane sağlık kurulunda engelli raporunu alabilirsiniz.
Veya devam eden bi davaniz varsa zaten aldığınız alacağınız Engelli raporu mahkemelerce kabul gorunmeyip adlî tıp da rapor talep edilecek.

Bir mahkeme falan yok hocam evrakları toparlayip basvuracam bu rapor doğru demi bi de dediğiniz gibi durum bildirir vardı o da 200 du ben buna ücret falan odemedim çok sıra varmış ama 27 si gel heyete gireceksin dediler

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dogru rapor engelli raporu cıkaracaksın ....ortapedı doktoru sana oran verir cıkan orana gore paranı alırsın....bende sıgortaya evrakları verdım 1 ay oldu beklıyorum ...bıraz sabır lazım o kadar sana yardımcı olurum aklına takılan varsa sorrr

Hcam bende trafik kazasında yolcu konumunda ağır yaralı olarak yaralandım.

Sürücü arkadaşım alkollü olarak tespit tutanağına geçti.

Ben yinede trafik sigorta şirketine başvuracağımı söyledim.

Belgeleri topladım hafta içi maluliyet raporumu da alıp sigorta şirketine iadeli taahhütlü göndereceğim.

Sen nasıl yaptın işlemleri, nasıl yürütüyorsun?

Üst Alt