İyi günler arkadaşlar 9 ay önce geçirdiğim trafik kazası için bugün bulunduğum ilin devlet hastahanesine heyet raporu almaya gittim. Ordaki yetkiliyle hangi raporu almam gerektiği hakkında bayagi konuştuk, ben trafik kazası sonrası oluşan kalıcı hasarın belirlenmesi için olacak diyorum adam öyle bir rapor yok işin içine trafik kazazisini katarsak iş adlı olaya girer onun içinde savcılıktan üst yazıyla gelmen gerekir diyo neyse en sonunda engelli raporu işini görür dedi. Başladım bütün doktorları dolaşmaya fizik tedavi doktoru bu platin ve vidalar için sana mutlaka bir oran çıkar ama bizim onu vermeye yetkimiz yok adlı tıpa gitmeniz gerekir dedi iyice kafam karıştı.
Hasarla ilgili bütün doktorlara gittim ve hepsi bulguları aşağıdaki kağıda yazdılar ayin 27 sine heyet için gün verdiler. Arkadaşlar bu yaptığım işlemler doğru mu yoksa boşa mi uğraştık bütün gun[emoji36] [emoji36]
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hasarla ilgili bütün doktorlara gittim ve hepsi bulguları aşağıdaki kağıda yazdılar ayin 27 sine heyet için gün verdiler. Arkadaşlar bu yaptığım işlemler doğru mu yoksa boşa mi uğraştık bütün gun[emoji36] [emoji36]
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi