Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonrasi raporu nereden almak gerek?

mandreyam

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Evet arkadaşlar trafik kazası sonrası hangi rapor cikartma li
..adli tıp mı yoksa hastaneye başvurup engelli raporumu başka adı varmı bu raporun hangi hastaneyi önerirsiniz...istanbuldan

burada benim merak ettigim olay şu benvinç oparatörüyüm misal elim bilekten koptu /30 oranı var ama birdaha vinç kullanamayacagım 100 meslekte kazanma gücü azalma oranım var sigorta parayı neye göre verecektir trafik sigortası

bu arada adli tıpa kafana göre gidilmiyor diye biliyorum bir kurum sevk etmesi gerekli ama fakultelerin adlı tıp ları var buradan alırsan daha saglam olur

Serkan kardeş sen raporu nerden cikarttin hangi hastaneden soylermisin

mandreyam
01.06.2015 tarihi sonraki kazalarda Engelli raporu geçerlidir.
Belirttiğim tarih öncesi ise adli tıp iş gücü kaybı raporu geçerlidir.

Anladim...bu yonetmelik cok degisiyor....baska bilgisi olan varsa paylasin biri okurda faydalanir....

Öncelikle geçmiş olsun.
1.mutlaka iyi bir avukatı araştırarak %15-%20 arası anlaşın.Bu konuda çok fazla mağdur var.
2.Avukat davayı açtıktan sonra mahkeme sizi adli tıp kurumuna sevk ederse işin doğru yolu budur.
Geri kalanı boş laf

mandreyam

Benim bahsettiğim konu yönetmelik değil, yasalaşmis bi kanun ve Yargıtay'ın da onayladığı bi kanun.

enes75 bana bu kanunun kisayolunu atsana ben aradim bulamadim...

Bilgiler icin tesekkur ederim

Okudum enes ama engelli raporunu kismini bulamadim...hangi bolumde

mandreyam

Ek:RG-2/8/2016-29789)

Ek:6 Tazminat Ödemelerinde İstenilecek Belgeler
Maddi Zararlar

Trafik Kazası Tespit Tutanağı.
Hak sahibi tüzel kişiler için: imza sirküleri ve sirkülerde yer alan yetkililerin nüfus cüzdan fotokopileri.
Hak sahibi gerçek kişiler için: T.C Kimlik No.
Hak sahibine ait banka hesap bilgileri.

Bedeni Zararlar
Sürekli Sakatlık

30/3/2013 tarihli ve 28603 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik çerçevesinde düzenlenmiş sağlık kurulu raporu.

Hak sahibi gerçek kişiler için: T.C Kimlik No.
Kaza raporu.
Mağdura ait son 3 aylık döneme ilişkin ücret belgesi.

Ölüm

Kaza raporu.
Veraset ilamı.
Güncel vukuatlı nüfus kayıt örneği.
Mağdura ait son 3 aylık döneme ilişkin ücret belgesi.

Üst Alt