Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonrası sigorta odemesine dayanan rücu..?

ada_sin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhba arkdslar aranıza yeni katıldım sizden fikir almak istyorum .bn 2012 yılında kaza geçirdim kaca kemiği kırığı vardı 2015 yılında istanbulda bi hastaneden %12 lik heyet raporu aldım avukatım sigorta şirketiyle mahkme olmadan anlaşma yoluna gtti belli bi miktar para aldık. işin diğer boyutu burdan başlıyor aldgimiz para da avukat eksik oldugnu söyleyip mahkme yoluna gtti adli tipa sevkedildim adli tıp bana %0 oran verdi sooook olduk ..mahkeme mız devam edyo adli tıp kararına itiraz etcez ama bugün ogrendm sigorta şirketi mahkeme yoluna gtmeden avukatimla anlaştığı ödedikleri para yi geri almak için rucu davası açmış ne yapablrm aldgimiz parayi geri alabilirler mi yardmci olursaniz sevnrim saygilar...

tabiiki alabilirler diye düşünüyorum, avukatınız işgüzarlık yapmış, önce anlaşıp sonra dava açarak sizi zora sokmuş, eger istanbul adli tıp kurumu size %0 verdiyse bunun bozulma ihtimali yok gibi, ama ilginç bir konu araştırmaya ve kafa yormaya değer bir konu, bilgi sahibi olursam yazarım

avukatım sigorta şirketiyle sulh yoluna gitmiş ilk aldgim %12 lik rapora binayen bu sigorta şirketi bize ödeme yaptı . 1 yıl sonra adli tipta muayene oldum anlamadgim bn bu 1 yıl içersinde iyileşmiş olablir im nasıl bu parayı geri istemek için dava açıyolar?elimde kapı gbi heyet raporum var kaç tane dr.un imzası var

Mahkemelerde hastane Raporu geçersiz Adli tip Raporu geçerlidir.

Biz zaten mahkeme olmadan sigorta şirketiyle anlaşma yoluna gttik. mahkeme daha sonra acildi adli tipa sevkketti adli tıp oran vermeyin ce sigorta şirketi mahkeme açılmadan bize ödediği parayi geri almak için dava açmış bana .mahkeme olmadan ödediği parayi almak için nasıl dava açar anlamadim.

ada_sin

peki adlitıp %30 oran verseydi sen aradaki farkı sigorta şirketinden almayacakmıydın, işte şimdide onlar aradaki farkı istiyorlar.

Anladım haklısın . ama avukatla bunu önceden konmuştum bu adli tıp 0 gelirse sigorta benden aldgimiz parayi ister mi diye yok kesinlikle demsti . bnde ona güvenerek grdm adli tipa her ihtamal olabilir di sonuçta ama bu oldu. smdi bn napayım ne edeyim napmam lazım zor durumdayim

Geçmiş olsun kardeş sen her diploması olanı avukat sayarsan böyle sonuçta elinde yüklü bir borçla kalırsın yapman gereken 2 seçenek var sigortanın sana ödediği rakamı faiziyle öder işin içinden çıkarsın yada üzerinde bir mal varlığı maaş yoksa 10 yıl sonra zaman aşımına uğrar sende borçtan kurtulmuş olursun bu süreçte kendi adına resmiyete hiç bir işlem yapamazsın selamlar iyi çalışmalar

avukatım duruşmaya sokmasam duruşmada n istifasını istesem mahkeme takipsizlik biter mi bunun sonucunda adli tıp raporu mahkeme sonunda ne durumda olur

kazazede abi sana özelden atma calstim msj gitmyo kutu dolu galiba ulaşmam lazım sana abi 0507 913 35 88 numaram bu çaldir abi arim seni

sigorta sirketi bana ödemiş olduğu tazminatı geri istyor...

Merhaba arkdslar bi konuda sizlerden fikir bekliyorum. ben 2011 yılında kaza geçerdim tek taraflı yolcu konumundaydim daha sonra istanbulda bi devlet hastanesinde n % 12 lik bi malulluk raporu aldım kazayla ilgili. sigorta sirketinden avukatım sulh yolunda gtti ler aralarında mahkeme olmadan sigorta sirketinden tazminat aldım. daha sonrasında avukatım sigortadan alcagmiz kaldığını söyledi ve mahkeme yoluna gtti mahkeme beni adlı tipa sevketti ve gecende rapor sonucum %0 olarak geldi daha mahkeme iz bitmedi adli tıp raporuna itiraz ettik ama sigorta şirketi başka bi mahkeme açarak rüculuk davası açmış lar bana verdikleri parayi geri istyolar bunu alabilmeleri mümkün mü ve bu konuda benm ne yapmam lazım bilen hukukçu arkdslar beni aydınlatirsa cook sevinirim iyi günler herkese saygilar..

Üst Alt