Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonrası sigortadan ödeme alamamak..?

mischief

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Yanlış başlığa yazıyor olabilirim. Doğru olana taşınabilirse sevinirim.
Geçtiğimiz yaz izinli olduğum dönemde Ukrayna'da takside yolcu konumunda iken trafik kazası geçirdim ve belimde (L1) kırık oldu. olay esnasında gelen polisi taksici bir şekilde uzaklaştırdı. Rüşvetin çok yaygın olduğu bir ülke ve ben yalnız ve acı içerisinde olduğum için duruma müdahale edemedim. ertesi gün Türkiye'ye gelip hastaneye yattım. birkaç gün sonra ameliyat oldum ve 14 tane vida takıldı. kalıcı bir durum olmadı şanslıydım. raporlu olduğum 3-4 aylık süreçte çalıştığım firma maaşımı ödemeye devam etti ancak şimdi geri ödeme yapmam gerekiyor. SGK ise (dün bir sigorta şirketinden aradılar) kaza raporu olmadığı için ödeme yapamayacağını söylüyor. Bu durumda bir itiraz hakkım var mıdır? ne yapabilirim? hastaneye başka bir sebepten(trafik kazası dışı) aynı ameliyat için yatsam bu parayı alabilecekken kaza sonrası alamıyor olmam tuhaf değil mi?

teşekkürler.

Üst Alt