Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonrası sigortadan tazminat almak için bir süre sınırı var mı?

Kardeşim iki sene mahkemem devam ediyor ama anlaşılan şirketle farklı

mahkeme farklı bir şey.

sigorta şirketi kendisine başvuru yapıldıktan sonra 8 işgünü içinde ödemek zorunda. ödemezse şikayet edebilirsiniz, şirket; idari para cezası ile cezalandırılır.
ayrıca alacağınız tazminata başvurudan sonraki 8. işgününden itibaren faiz işlemeye başlar, talep ederseniz faiz de vermek zorundalar.

mağdur

Yuzde 6 rapora ne kadar ucret verirler esim 29 yaşinda ev hanımi rapor ćikali 4 gun oldu işleme koycaz 1 buçuk 2 ay surer dedi hesap numarasi icin arıyacaz dedi dogrumudur bilgilendirirseniz sevinirim

gonulpınarı tahmınen 30 bın lıra cıvarı alırsınız burdakı arkadaşlar musaıt olunca bakarlar cok degerlı arkadaşlar var onlar bılır

sıgortaya evrakları verelı 1 ay oldu cıt dahı yok beklıyorum...ha bu arada hakkımı savunsun dıye avukata verdım ....orjınal avukat ama cakma degıll.....ben takıp edemem oooooo bız takıp ederızz dedı verdım vekaletı yaw bu avukat malın onde gıdenı cıktı...nerden denk geldı....bılemıyorum ...bu gıdışle azletcem davadan ...

avukata ben soyluyorum o yapıyor...yaw arkadaş benım derdım cok bıde senimi egitecem.... Sigorta tahkıme gıdelım dıyorum bakarız dıyor az kaldı bemde sana bakacam azzzzz kaldı.

Üst Alt