Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Trafik kazası sonrası tazminat alabilmek için zaman aşımı ne kadardır?
değerli arkadaşlar birbuçuk yıl önce kaza yaptım ve of li oldum bize çarpan araç 8 de 6 kusurlu bulundu fakat hala sigortasına tazminat davası açılmadı benim şimdi akülü sandaylye yatak gibi ihtiyaçlarım var zaman aşımı süresi ne kadar bilen arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum...teşekkür edreim
g. olsun .
yaptığınız kazada sadece yaralanma varsa 8 yıl zaman aşımı süresi vardır.kazada ölüm olayı varsa 15 yıl zaman aşımı süresi vardır.acele etmeyin.tedavinizi yaptırın.tedavinizle ilgili harcamalarınızı faturalandırın ve karşı aracın sigortasından isteyin. 8 gün içinde ödemek zorundalar.ayrıca sitede dolaşan yardım bahanesiyle yaklaşanlara itibar etmeyin.onların yapacağım dediği işler zaten olması gereken işler.
aynı olay benim başımdada var. davam devam ediyor.takıldığınız bir konu olursa cevaplamaya çalışırım.
kazazede kardeşim öncelikle geçmiş olsun.... çok ama çok teşekkür ediyorum evet benim bir buçuk yıl oldu kati raporu henüz almadım memur olduğum için ıstrahat raporluyum avukatım raporun bitince kati raporu alırsın sigortaya o şekilde dava açarız dedi ama benim akülü sandalyeye mindere falan ihtiyacım var kazaede kardeşim kafayı yemek üzereyim ne yapmalıyım saygılar
geçmiş olsun kardeş trafik kazalarında sigortaya başvurma süren kazanın oluşundan itibaren başlar 2 yıllı doldurduğu gün zaman aşımına uğrar karayolları 17 kanunna göre
vefatlarda 5 yıldır bunun ötesi yok kim ne diyorsa cahilliğinden diyordur
kazalarda tedavi giderleri hastane ortamında iken yaptığın giderler karşılanır faturalı olanlar sen kazada 8/6 haklısın sana protez 8/6 oranında ödenir sigortasından tazminat hakkın var zamanın geçiyor trafik kazalarında el ayak kırılmalarında 3 ile 6 .ayında iyileşme süresi dolar ondan sonra iyileşme şansın yok
omur ilik zedelenmelerinede bazen bir yıl şartı aranır kaldıki sizin olayınız 1.5 yıldır diyorsunuz sizin ilk yapacağınız iş hastenin sağlık kuruluna başvurmak özür oranın belirten raporu almak olacak aynı zamanda özür oranına bağlı olarakta alman gereken protez raporunu almak olacaktır.
gidip bir avukata takılmayasın yoksa işlemlerin yıllarca sürebilir sigorta mevzuatı ile işe başlayacan 1 ay ile 3 ay içinde ödemeni rapor oranında alacaksın
bu konuda yardım istersen (bende kaza mağduruyum 2004 beri uğraşıyorum avukatlardan yana çözüm bulamadım tek yaptıkları mahkeme masrafları)ara görüşelim birlikte sorununa çözüm bulalım hem tazminat konusunda vede protez konusun en iyisini yapmanı sağlarım
05327495986
ibrahim arslan
sakatlanmalarda zaman aşımı 10 yıldır. benım çalıştığım şırkette bu konuda dürüst çalışıyor ve dosyanı ıncelemeye alıyor hangı konuda akkın varsa sonuna kadar uğraşıyor. eğer ıstersen daha çok bılgı ıçın sana ulaşabılırım tekrar geçmış olsun
merhaba kardeş bu sitede sana yazanların tamamı takip işi yapan yada sözüm ona sigorta şirketi adı altında hikayelerdir gerçekten olayını bir avukata vermediysen sana yardım edecem komisyonsuz ücretsiz tek yapman gereken istediğim evrakları temin etmen vekalete dahi gerek yok tüm işlemleri senin adına yapacam gerçekten kazada mağduriyetin varsa samimi isen beni ara
ibrahim arslan;837512]geçmiş olsun kardeş trafik kazalarında sigortaya başvurma süren kazanın oluşundan itibaren başlar 2 yıllı doldurduğu gün zaman aşımına uğrar karayolları 17 kanunna göre
vefatlarda 5 yıldır bunun ötesi yok kim ne diyorsa cahilliğinden diyordur
ibrahim aslan
insanları yanlış bilgilendirme burada.sadece para kazanmak için insanları korkutup iş almaya kalkma burada.en son çıkan kanunları takip ediyonmu, yoksa işkenbedenmi sallıyon burada.
trafik kazasında 1 yaralı varsa 8 yıldır, kazada ölüm olayı varsa 15 yıldır.
araştır, ondan sonra insanlarla paylaş.
sadece para kazanma kapısı olarak görme bu forumu.
sayın oturan boğa
bu forumda insanların kandırılmasına ve bu mağdur insanların sırtından para kazananlara müsade etmemelisin.insanlara doğru bilgi verecek olanlar yazsın.
şimdi diyeceksiniz sen neden yazıyon diye.
ben iş takip için burada değilim.ben kaza geçirdiğim için ve dava sürecim devam ettiği için buradayım ve araştırıp yazıyorum buraya.
selametle