Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonrası tazminat aldık. Bununla ilgili evrakları istiyorum, vermiyorlar

Ismailgb

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Esim trafik kazasi gecirdi.rapor %43 .tazminat icin bir sirketle anlastik..kendi trafik sigortamiz 78000 karsi sigortadan 41000 lira aldik.ben sunu merak ediyorum.bu aldigim paralarla alakali simdiye kadar tum evraklari istiyorum ama vermiyorlar..alma hakkim varmi..cevaplarsanjz sevinirim

sigorta şirketinden bir örneğini talep edebilirsiniz,olumsuz bir cevap ile karşılaşırsanız kazayı yapmış olduğunuz il veya ilçedeki adliyeden trafik kazasının tüm evraklarını temin edebilirsiniz.Geçmiş olsun

Sayın İsmailgb,
Tazminat talebinizle ilgili olarak ilgili sigorta şirketinde hasar dosyası açıldığından tüm evraklarınız ilgili sigorta şirketince muhafaza edilmekte olup, talep halinde ilgili sigorta şirketi tarafınıza evrakların bir örneğini vermekle yükümlüdür. Başvurunuzu yazılı olarak yapın ve dilekçenizin altına talebinizin yerine getirilmemesi halinde Hazine Müsteşarlığına sorumlular hakkında şikayette bulunacağınızı yazın.

Saygılarımla

Üst Alt