Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Trafik kazası sonrası tazminat almıştım. Rapor oranım arttı! Yeniden tazminat..?

madelan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba sayın arkadaşlar 2008 yılında trafik kazası geçirdim. homerus kemiğim kırıldı ve ameliyatla platin takıldı. Yüzde 12 oran aldım tabiki sigorta şirketi yüzde 7 sini kabul ederek 2016 nisan ayında 50.000 bin tl tazminat yatırdı hesabıms. hasar destek hemen ardından sigorta şirketine dava ederek ikinci tazminat aldı 15.000 bin tl. Sorum şu sizlere geçen gün kolum için yine heyete girdim yüzde 23 oran aldım yine tazminat alabilirmiyim yüzde 12'nin üzerine. Kolay gelsin.

2.tazminatı da almışsın daha ne tazminatı alacaksın çok merak ediyorum.Adli davan da sonuçlanmış 2. tazminatı almışsın eksik olan yani herşey bitti bana sorarsan.Daha birşey alamıyacağını düşünüyorum.

MuraTTameR

Oran yükseldiği için aradaki farkı alınabiliyormuş. Niye alınmasın ki. Sonuçta oran yükselmiş.

madelan

Kazayadan dolayı oluşan hasardan sigorta sorumludur. Yükseldiyse oranıniz arada fark için başvurun.

Sayın Madelan,
Öncelikle geçmiş olsun. Maluliyet artışından doğan tazminat haklarını sorumlu kişiler vr sigorta şirketinden talep edebilirsin. Sürekli işgöremezlik oranında her artış, ayrı bir dava ile yaniden talep edilebilir. Her birinin öğrenme gününden başlayarak yeni bir zamanaşımı işlemeye başlar. Yani maluliyet oranındaki değişiklik nedeniyle yeniden hesaplama yapılarak öncrki ödeme faiz güncellemesi yapılarak alınan tazminattan düşülür ve aradaki farkın ödenmesine karar verilir.

Arkadaşlar ilk tazminatı normal yollarla alınmıssa 2. tazminatta alınır ve rapor oranı yükselmişse tekrar başvuru yapılır ama ilk 2 tazminat dava yoluyla alınmadı ise.

Benimde bole bi olay başımdan geçti arkdslar bende önce %12 lik rapor aldım devlet hastanesinde n sonra avukatım dava açtı ödeme az yapıldı diye sigorta şirketine. sonra mahkeme adli tipa gönderdi beni ve adli tıp bana % 0 oran verdi smdi de sigorta şirketi rucu davasi açmış bana mahkemem karar baglanmadan. bn ne yapablrm bu konuda

Size borç çıkacaktır bu durumda karşı vekalet ücreti ve dava ücreti ruculuk duruma gelince üzerinizde mal varlığı varsa üzerine koyarlar geçmiş olsun

Üst Alt